2777
2789

بگین از چه لوازم ارلیشی استفاده میکنین و چیا استفاده میکنین 

من خودم حس میکنم هیچی بلد نیستم☹

ضدافتاب میزنم گاهی رنگی گاهی بی رنگ ریمل و مداد سفید برا زیرابرو و داخل چشم و رژ 

شما چیا میزنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرطوب کننده بعد پرایمر بعد کرم پودر و خط بالای چشم و توی چشم مداد ابرو ریمل و رژ لب 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

بیشتر ضد افتاب رنگی میزنم بعضی جاها کرم پودر و بعد پنکیک و رژ گونه و رژ لب و ژل ابرو ترفند خاصی ندارم اما بعضی وقت ها با دستمال اروم میکشم رو پوستم حس میکنم یه لایه اضافی از کرم پودر برداشته میشه و بهتر میشه

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

دیگه خط چشمم نکشیم قشنگ میشه؟ 

اگه مژه هاتو ریمل پررر بکشی اصلا خط چشم نمیخواد دیگه چشما کشیده میشن فقط براش ریمل رو که رو مژه هات میکشی گوشه هاشو به سمت بیرون بکش که چشمات کشیده بشه

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
پرایمر واقعا تاثیر داره؟

پرایمر من خیس و مرطوب نیس فارسالی نیس 

برند کالیستا و جنس مات داره روی پوست ک‌میزنم تقریبا دونه دون های روی پوست ک معروف به پوست پرتغالی میپوشونه زمان نگهداری ارایشم بالا میبره دیگه صورتت برق نمیفته

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
بیشتر ضد افتاب رنگی میزنم بعضی جاها کرم پودر و بعد پنکیک و رژ گونه و رژ لب و ژل ابرو ترفند خاصی ندار ...

من اصلا نمیتونم کرم پودر بزنم رو صورتم سنگینی میکنه🤦‍♀️

مارک رژ لبای خوشگلتونم بگین

من هر چی میزنم چربه و حس بدی میده بهم