2777
2789

خودم ک خاطره زیاد دارم بگید منم یادم بیاد 

البته خونه بابا همه چی عالی بود ولی خونه شوهر همه چی و کشیدم 🥲

مثلاً اینکه بچه شیر میدادم فقط با گوشت خوردن شیر داشتم وضعش بد شده بود یه مدت تا سه ماه خونمون رنگ گوشت ندید منم ک شیرم خشک شد 😅🥴🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم نمیره پول کرایه ماشین ندلشتم پیاده خیلی راه اومدم خونه خیلی سال پیش. الهی شکرت خدا

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

سلام یبار مهمون سر زده اومد برنج نداشتیم من ته سطل برنجم ی جا داره برنجا از درزش یکمی میره اون تو خلاصه بازش کردم دو پیمانه شد اونو رشته پلو درست کردم خیلی بده بی پولی الان خدارو شکر وضعمون خیلی عالی شده از قبل

ومنی ک توبچگی سقف خونمون تاصب جیکه میکرد موقع بارون 

وهمیشه زیر متکام یا عقرب بود یا موش همیشه یاد اونروزا ک میفتم گریم میگیره ما زنده زنده توگور بودیم انگار 

اخ خدا قربونت برم سالی گوشت میدیدم 😭

صلوات میدم برا ارزوت

همین الان. بی پول بدبختیم شوهرم بیکار هرجا کار میکنع پولشو عین هلو میخورن چرا چون افغانه نمیتونه کاری کنه ولی نمیدونن بخادحقشو بگیره هرکاری ازش برمیاد فقط نفرین میکنه و واگذارشون میکنه به جدش  اونام تو اوج بدبختی میرن ولی پول شوهرمو نمیدن ومنم که باردار و سه مابیشت. وقت ندارم

خاطره نیست همین الانش مرغ و گوشت نداریم اشتهام هم بشدت زیادشده نون مادرشوهرمیخره برامون سه ساله خرید ...

شوهرت چکارس؟

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍