2777
2789
عنوان

شما بودید میرفتید یا نه؟

119 بازدید | 13 پست

زیاد با خاهرشوهرم راحت نیستم و وقتی پیششم خوش بهم نمیگذره حالا شوهرم اصرار داره بریم خونشون درصورتی که همیشه میاد خونمون یه بارم تعارف نکرده بیایید سری بزنید

حتی وقتی میاد بدون شوهرش میاد نمیدونم شوهرش مث اینک خوشش نمیاد بیاد خونمون

به نظرتون چجوری به شوهرم بفهمونم نمیخام بریم خونشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد همه چی رو سخت میکنید

برو خوش بگذرون بگید بخندید درکنار هم خوش باشید دنیا دو روزه ب خدا ارزش انقد بد بودن با همو نداره

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

دلایلتو بگو

بگو دوس ندارم خودمو کوچیک کنم

اگه دوس داشته باشه بریم خونشون دعوتمون میکنه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
یعنی بدون دعوت دارین میرین اونجا؟

شوهرم میگه چن باره خاهرم میگه بیایید خونمون امشب بهش بگم بریم خونشون؟من جوابی بهش ندادم 

ولی تاحالا خاهرش تعارفی نکرده به من 

شوهرم میگه چن باره خاهرم میگه بیایید خونمون امشب بهش بگم بریم خونشون؟من جوابی بهش ندادم  ولی ت ...

بهتره که خواهرش خودش دعوت کنه حالا اگه همسرت با خواهرشم صمیمی هست اشکال نداره بهش زنگ بزنه بگه میایم خونمون توام برو مث همیشه باش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا انقد همه چی رو سخت میکنید برو خوش بگذرون بگید بخندید درکنار هم خوش باشید دنیا دو روزه ب خدا ارز ...

وقتی منو میبینه تمام دق و دلیاشو باتیکه بهم میگه اصن عصابمو بهم میریزه 

بگو دوس ندارم بدون تعارف برم جایی

شوهرمم میدونه چنین آدمی نیستم بدون دعوت جایی برم ولی واسه اینک منو کوچیک کنه یا اگ باهاش نرم دعوا راه میندازه و نمیذاره خونه مامانم اینا برم 

بهتره که خواهرش خودش دعوت کنه حالا اگه همسرت با خواهرشم صمیمی هست اشکال نداره بهش زنگ بزنه بگه میایم ...

خاهرش هیچی شوهرش اصن نمیاد خونمون خیلی آدم سردیه 

وقتی منو میبینه تمام دق و دلیاشو باتیکه بهم میگه اصن عصابمو بهم میریزه 

این دفه ک حرفی زد با شادی لپشو بوس کن بگو ابجی بیخیال گذشته بگو ببینم چیکارا میکنی چرا انقد خوشگل شدی چقدر پوستت خوب شده امروز 

ببین رفتارش صدو هشتاد درجه تغییر میکنه یا نه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
این دفه ک حرفی زد با شادی لپشو بوس کن بگو ابجی بیخیال گذشته بگو ببینم چیکارا میکنی چرا انقد خوشگل شد ...

چقد تو حست مثبته من تنها کاری که میتونم بکنم اون لحظه فقط سکوته میریزم تو خودم واسه همینه بهم خوش نمیگذره

چقد تو حست مثبته من تنها کاری که میتونم بکنم اون لحظه فقط سکوته میریزم تو خودم واسه همینه بهم خوش نم ...

این یه دفه این کارو بکن اگه نتیجش بد بود بگو مریسا خدا لنتت کنه

اینو مطمعنم ک کاری میکنه ک بهت خوش بگذره تو خونش 

هر چقدم حرف چرت زد تو باز بزن ب خوشی بگو وای ابجی فلان ظرفت چ نازه ها من همیشه سلیقتو دوس داشتمو و فلان

اصلا نزار دورت انرژی منفی باشه

نه ب خاطر اون 

به خاطر روح و روان خودت

چوک مجبوری بری اونجا ب خاطر همسرت پس کاری کن دورت انرژی بد نباشه