2777
2789

از وسطای پاییزبی دلیل حسم به شوهرم کم کم عوضشد ازش سرد شدم.درصورتی که قبل این شوهرم همه دنیام بود.همش گریه میکنم همش یاد قبلن خودم میفتم زارمیزنم.چن روز استرس داشتم ازخواب خوراک افتادم.میل جنسی صفر.هیچی خوشحالم نمیکنه....هم میترسم از دستش بدم هم ازش بشدت سرد شدم انگار مث قبل دوسش ندارم.خیلی حس بدیه تورخدا تجربه دارید بگید واقعن اذیتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره بابا طبیعیه ...روز ی 12عدد بادام شیرین بخور. 

یه قاشق چای خوری عکس بخور ناشتا با آب ولرم ....چای تو با کشمش بخور ....ماهی بخور در ماه دو بار ...‌‌بجای روغن نباتی تو غذا ت از روغن کنجد استفاده کن ....تخم مرغ هفته‌ای دو بار بخور ....تو خورشتت لپه و نخود بریز و گوشت بوقلمون هم خوبه برات 

27سالمه  

مولتی ویتامین

ویتامین دی هم بخور

ورزش کن

روزای آفتابی ساعت ۱۱ صبح پیاده روی داشته باش 

به خودت کمک کنی خوب میشی

یه هدف واسه خودت تعیین کن مثل خوش اندام شدن یادگیری یه زبان جدید

ینی با مشاوره خوب میشم مث قبل میشم؟نمیخام اخه دارویی چیزی بده

برو گلم مشاوره که دارو نمیده به مورد های خیلی حاد دارو میده اونم معمولا ارجاع میده به روانپزشک وگرنه مشاوره کار اصلیش صحبت کردنه 

عیب نداره بابا طبیعیه ...روز ی 12عدد بادام شیرین بخور.  یه قاشق چای خوری عکس بخور ناشتا با آب ...

میخورم جدبدا گرمیجات.ولی بیشتر ازهمه این عذابم میده ازشوهرم سرد شدم.زندگیم شده جهنم