بهم خیانت کرده بدجوری تو دام فساد افتاده و تقاضای طلاق هم داده زنه بهش یاد داده . تازه فهمیدم با زنهای دیگه هم در ارتباطه. و کتک میزند و تهدید و تحقیر می کنه
والا قربون خدا برم شوهر ظالم من رفت زن گرفت روم بچه دار هم شدن سالی به ماهی هم نمیرسه که منو بچم هستیم نیستیم خدا هم انقد کمکشون کرده تا الان که خیلی پیشرفت دارن و خوشبختن بعد من بی گناه دارم زجر میکشم
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
مثل آب خوردن با یه زن شوهردار رفیق شد زنه شوهرش فهمید طلاقش داد با هم ازدواج کردن این وسط منو دخترم هویج بودیم اینه میگم خدا ظالما رو بیشتر کمک میکنه انگار
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
مثل آب خوردن با یه زن شوهردار رفیق شد زنه شوهرش فهمید طلاقش داد با هم ازدواج کردن این وسط منو دخترم ...
خواهر منم شوهرش کل زندگیش برداشت و برد رفت از ایران یه پسر براش تنها گذاشت با کلی وام و قرض و قوله حتی جهازش هم برد و رفت نمیدونم خدا کی میخاد حقش رو بگیره
ذات مرد کثیفه حالا بعضیا از مادر پاکن میشن مرد خوب
مادر پدرش هم کثیف هستن که کثیف زاییدن،مردن ولی روزی هزار بار نفرینشون میکنم ان شاءالله تا قیام قیامت روحشون در عذاب باشه با شمر و هر چی آدم کثیف هست محشور بشن،دوتا خواهر گندیده داره که زندگیمو اونا به کامم تلخ کردن منتظرم به بدترین وضع ممکن جون بدن،آشغالهای کثافت