2777
2789
عنوان

تقاص خدا از شوهر ظالم

350 بازدید | 8 پست

بهم خیانت کرده بدجوری تو دام فساد افتاده و تقاضای طلاق هم داده زنه بهش یاد داده . تازه فهمیدم با زنهای دیگه هم در ارتباطه. و کتک می‌زند و تهدید و تحقیر می کنه 

والا قربون خدا برم شوهر ظالم من رفت زن گرفت روم بچه دار هم شدن سالی به ماهی هم نمی‌رسه که منو بچم هستیم نیستیم خدا هم انقد کمکشون کرده تا الان که خیلی پیشرفت دارن و خوشبختن بعد من بی گناه دارم زجر میکشم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم عزیزم.واقعا ؟راحت ول کرد رفت؟

مثل آب خوردن با یه زن شوهردار رفیق شد زنه شوهرش فهمید طلاقش داد با هم ازدواج کردن این وسط منو دخترم هویج بودیم اینه میگم خدا ظالما رو بیشتر کمک می‌کنه انگار

مثل آب خوردن با یه زن شوهردار رفیق شد زنه شوهرش فهمید طلاقش داد با هم ازدواج کردن این وسط منو دخترم ...

خواهر منم شوهرش کل زندگیش برداشت و برد رفت از ایران یه پسر براش تنها گذاشت با کلی وام و قرض و قوله حتی جهازش هم برد و رفت نمیدونم خدا کی میخاد حقش رو بگیره 

خواهر منم شوهرش کل زندگیش برداشت و برد رفت از ایران یه پسر براش تنها گذاشت با کلی وام و قرض و قوله ح ...

ای خدا چقد ظالم زیاد شده همش تقصیر زنای هرزه است که بجز شهوت چیزی براشون مهم نیست 

ذات مرد کثیفه حالا بعضیا از مادر پاکن میشن مرد خوب

مادر پدرش هم کثیف هستن که کثیف زاییدن،مردن ولی روزی هزار بار نفرینشون میکنم ان شاءالله تا قیام قیامت روحشون در عذاب باشه با شمر و هر چی آدم کثیف هست محشور بشن،دوتا خواهر گندیده داره که زندگیمو اونا به کامم تلخ کردن منتظرم به بدترین وضع ممکن جون بدن،آشغالهای کثافت