2777
2789
عنوان

از کارای دیشب ببینین خواهر شوهرم چی پیام داده + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 92815 بازدید | 153 پست
عزیزم  سر یه حرفی که معلوم نیست  واقعا  در مورد چی و کی گفته خواهر شوهرت  و حتی ...

ممنونم از اینکه با صبر و حوصله بهم جواب و دادی قشنگ حرف زدی 

خدا رو شکر دادگاه نرفتیم هنوزم همه چیو ب خدا واگذار کردم 

مطمئنم خدا بد من و این طفل معصوم رو نمیخواد 

ب زودی همه چی بشه انشالله 🤲

ممنونم از اینکه با صبر و حوصله بهم جواب و دادی قشنگ حرف زدی  خدا رو شکر دادگاه نرفتیم هنوزم هم ...

خواهش میکنم گلم  عزیزم هر وقت ناراحتی داری از خانواده شوهرت وقتی شوهرت نیست  بدون بی احترامی حرفاتو بهشون بزن اونم حضوری به قصد اینکه مشکلتون حل بشه و شوهرتون رو اصلا درگیر نکنید...چندبار که اینکار رو کردید اونا هم میفهمن و مراعات میکنن تو نی نی سایت هم بعضی ها واقعا سنی ندارن اشتباه راهنمایی میکنن و زندگی ها رو به باد میدن ..براتون دعا میکنم انشاالله مهرتون دوباره به دل هم بیفته و با یه بوس و بغل تموم بشه ناراحتیتون و نفر اول زندگیتون همسرتون باشه و اونم متقابلا...😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم گلم  عزیزم هر وقت ناراحتی داری از خانواده شوهرت وقتی شوهرت نیست  بدون بی احترا ...

ممنونم از دعا خیرت خدا رو شکر دیشب دیگه همه چی بین مون حل شد و کلی حرف زدیم با هم این مدت

شما هم انشالله که همیشه با دل خوش و تن سلامت زندگی کنی عزیزم 💋