2777
2789
عنوان

حرز امام جواد برای باطل شدن طلسم و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 2390 بازدید | 38 پست
گلم این کانال به نیابت از ما نماز میخونن .مهمترین نکتش بارون و اینا نیست من اصلا نشنیدم .مهم ترینش ا ...

اشتباه تایپی بود منظورم بستن به بازو بود.درست میگین واس منم کسی که ازش گرفتیم نیابتی نمازشو خوند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی همکارام بعد از چند سال منو دیدن باهام سلام نمی‌کردن فامیلمون چشم دیدنم رو ندارن دوستانم دیگه خست ...

اگه از جای معتبر بگیرین حتما تاثیر داره و آدابش رو رعایت کنین

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

اشتباه تایپی بود منظورم بستن به بازو بود.درست میگین واس منم کسی که ازش گرفتیم نیابتی نمازشو خوند&nbs ...

همین کانالی که ایدیشو گذاشتن میخونن نمازو؟!

اشتباه تایپی بود منظورم بستن به بازو بود.درست میگین واس منم کسی که ازش گرفتیم نیابتی نمازشو خوند&nbs ...

خدا رو شکر که امامان هستن تا متوسل بشیم .وگرنه خیلی باید عذاب میکشیدیم

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم یه ترکیب عالی کنار حرز هم رفتن به کانال سید خانوم هست که ختم مجرب میدن من خودم یه حاجت بزرگ گر ...

چشم حتما 🤍🥺

چشم حتما 🤍🥺

گلم آدرس ایتای سید خانومو داری.حتما سر بزن که پشیمون نمیشی و دست پر میایی😍😍

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
ایشالا 🥲🫂

فقط اعتقاد داشته باش و امیدوار باش معجزه میبینی😘😘

چشم دعام کنید ❤️‍🩹🥲مشکلاتم زیادع 

چشم دعا میکنم گلم.ایشالا هرچی خیر بهت برسه و آرامش بیاد تو زندگیت