2777
2789

سلام رفقا

کسی از این حرز استفاده کرده؟! تأثیر داره آیا؟

من حسود و دشمن زیاد دارم همش برام جادو و طلسم میگیرن 😔 نمیدونم چیکار کنم دیگه میگن این حرز برای دفع بلا و طلسم و جادو خیلی خوبه من یبار خریدم اما معتبر نبود و اثر نکرد اگه جایی رو میشناسین که اصل باشه و معتبر آدرسشو بهم بدین 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

#حاجت_روایی_حرز_امام_جواد؏

✨🌹✿🌹✨

با سفارش حـرز مبارڪ آقا امام جـواد (؏)

#بــیمــار تــوماری #شــــــــفا یافت خداروشــکر

#گــره از کارشون باز شد الهی هزاران مرتبه شکر  

لا حول و لا قوه الا بالله ال علی العظیم

✨🌹✿🌹✨

آیدے جهت سفارش🔰

🆔 @Yazamene_aho

⛔️ڪپی بردارے از عکس شرعا #حرام است

⛔️ بزرگوارانم لطفا دقت بفرمایید بیشتر کانال ها از عکس حاجت گرفته های ما دارن سود جویی میکنند دقت  کنید گول اشخاص کلاه بردار رو نخورید....سعی کنیم نان حلال سر سفرهامون ببریم

تنها ڪانالهاے #اصلی_حــرز 🔰

ڪانال تلگرام🔻

@herze_emame_javad

ڪانال ایتا🔻

@herze_emam_javad

کانال سروش🔻

@herze_javadol_aeme

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

یه بنده خدایی تو ازدواجش مشکل داشت از این حرز استفاده کرد و مشکلش برطرف شد حالا نمیدونم واقعا برای استفاده از اون حرز بود یا زمان ازدواجش دیگه رسیده بود

ولی خوابهای آشفته زیاد میدید و یه سری مشکلات که خودش گفت با استفاده از حرز این مشکلات کلا از بین رفت

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اینجا خریدم راضیم .خیلیام ج گرفتن تو کانال گذاشتن 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
#حاجت_روایی_حرز_امام_جواد؏ ✨🌹✿🌹✨ با سفارش حـرز مبارڪ آقا امام جـواد (؏) #بــیمــار تــوماری ...

ممنونم عزیز 🙏🏻🙂

ممنونم عزیز 🙏🏻🙂

خواهش میکنم گلم از دوستامم یکی از این کانال حرز گرفت و ازدواج کرد خدا رو شکر🤗

یه بنده خدایی تو ازدواجش مشکل داشت از این حرز استفاده کرد و مشکلش برطرف شد حالا نمیدونم واقعا برای ا ...

خدا رو شکر 

حذر جواد رو که میگیرین حتما باید قبلش نمازشو بخونید بعد بندازین به بارون تا تاثیر داشته باشه

گلم این کانال به نیابت از ما نماز میخونن .مهمترین نکتش بارون و اینا نیست من اصلا نشنیدم .مهم ترینش اینه اولین بار که میبندی نبایددددد قمر در عقرب باشه

خواهش میکنم گلم از دوستامم یکی از این کانال حرز گرفت و ازدواج کرد خدا رو شکر🤗

ایشالا مشکل منم حل شه 🥺

حتی همکارام بعد از چند سال منو دیدن باهام سلام نمی‌کردن فامیلمون چشم دیدنم رو ندارن دوستانم دیگه خسته شدم نمی‌دونم چ کنم بنظرتون جواب میده

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
ایشالا مشکل منم حل شه 🥺

عزیزم یه ترکیب عالی کنار حرز هم رفتن به کانال سید خانوم هست که ختم مجرب میدن من خودم یه حاجت بزرگ گرفتم به لطف خدا.رایگانم هست ختما.و اینکه موثر .