2821
2789

بعضی کانالای تلگرام دعا میدن چقد قیمتاشون بالاست.. پست میکنن. کسی استفاده کرده از اون دعاها؟ نتیجه داشته؟ بالای ۸۰۰ تومنه اکثرشون. آخه آدم بدونه اثر داشته باشه و مشکلش رفع شه میده.. ولی اثر نداشته باشه واقعا پول دور ریختنه

اگر قرار بود مشکل حل کنه اونی که مینویسه شغلش دعا نویسی نمیشد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😵‍💫😵‍💫

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😑💔

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

اصلا کلا این دعاها تاثیر ندارن تا وقتی خود آدم دست یه کاری برای حل مشکلش نزنه.

همش نیروی تلقینه. اگه دقت کنی اونی که اعتقادش به این چیزا قوی تر باشه بیشتر نتیجه میگیره ولی اونی که اعتقادش کمه و از سر ناچاریه نه

باور کن اصلن دعا تاثیری نداره که بخواد گرون ترینش یا ارزون ترینش تاثیر داشته باشه😐تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اگر قرار بود مشکل حل کنه اونی که مینویسه شغلش دعا نویسی نمیشد

دقیقا

ما یه فامیل داریم شغلش دعانویسیه ادعای موکل داشتن هم می‌کنه. میگه همه مریضا رو با کمک موکلاش خوب می‌کنه. بعد خودش هم دیابت داره هم کوره😑😑😑

من ۶ سال طلاقم طول کشید دیگه داشتم از غصه دق میکردم اصلنم به دعا و ف .. ل اعتقاد نداشتم به اصرار یکی از دوستام رفتیم پیش یه اقایی، بهم یه دعایی داد دو ماه نشده کارم تموم شد در ضمن ۲۰ تومن میگرفت من خرد نداشتم ۵۰ دادم

مجازی هیچ چیزش قابل اعتماد نیست

من دعا بهت میدم رد خور نداره ۵ و ۸۰۰ بوده واسه تو ۵ حساب نیکنم

از همین واسه مادرمم بردم راضی بوده 

نون تو رمالیه الان به خدا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من ۱/۵۰۰دادم واسه اینکه بیخیال ی نفر بشم ک بدتر شدم لعنت بهش بعدشم ک بهش پیام دادم یکی گفت استاد و بازداشت کردن😂 منم گفتم حرومش باشه حقشه استاد اگه بلد بود کاری کنه واسه خودش میکرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز