2777
2789
شما یا متوجه نشدی یا دوست داری سفسطه کنی

مردی که به نظرت خوبه و همه چی تمامه میتونه از نظر یکی دیگه مرد مناسب نباشه

اینو متوجه بشی حله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خب بستگی دهره دختر خانوم شرایطش چطوریه پسر چطوریهمن مجرد بودم کیسایی معرفی میکردن فامیلامون از نظر خودشون خیلی خفنن ولی من عمرا اینجور کیسارو راه میدادم 

من یه کیس خوب معرفی کردم برا دوستام دلیل رد کردنش دور بودن از خانوادش بود سه ساعت راه بود تا خونه باباش.دوتا داداش باهم میخواستن دوتاخواهر بگیرن الانم 36.39 ساله ان و مجرد 

ششاید اینجور براشون بهتره

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اون بنده خدا میخواد زندگی کنه شما لطف میکنی مورد معرفی میکنی ولی اصرار نکن یه مورد از نظر شما مم ...

عزیزدلم

من اصلااا نه اصرار میکنم چون میترسم 

و نه توقع دارم که بپسنده حتما که منطقی نیست همچین خواسته ای

ولی فکرکن طرف عکس و همه چیش خوب ولی حتی نمیخواد یه صحبت بکنه بعدم ناله میکنن

یه پسر معرفی کردم برای دختر اقوام

هرچی قسمتشه یک فامیل های ما هرچی بهش میگفتن زن برو ومیرفتن خواستگاری میگفت نه ،سنشم زیادشده بود قسمت این شد خودش یک دختره دیده بود خوشش امده بوده وباهم ازدواج کردند

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
دقیقاااااا  نمونه اش همین سایت ک همش چصناله شوهره 😂😂😂

من میام تو سایت خداروشکر میکنم مجردم و هیییچ شوهر و خانواده شوهری ندارم😂😂

فاز اینایی ک میگن حقتونه مجرد بمونید و درک نمیکنم اخه تو ک متاهلی کجارو گرفتی😂

منم یه دوست مجرد دارم.خیلی ناراحته و شاکی هرکیو بهش معرفی میکنی یه ایراد در میاره میگه حتما حداقل ...

ببین خیلی پولدار و لندن زندگی کردن از نظر شما خوبه

از نظر اون فوق لیسانس بودن مهم تره

اینم رک گفته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه پسر معرفی کردم برای دختر اقوام

ببین عزیز من هر خواستگاری داشتم مامانم رد میکرد یعنی تعداد زیادشون رو یا به نحوی منو مجبور میکرد خب دیگران ممکن بود فکر کنن دختر فلانی پرتوقع هست حتی شنیدم حرفهایی که پشت سرم زدن یا معرفهایی که میگفتن دختر فلانی رو ولش کنید معلوم نیست دیگه با کی میخواد ازدواج کنه میشه رفت به همه گفت مامانم سخت گیری میکنه؟! وقتی مامانم به نحوی رفتار میکنه که دخترم خودش میگه نه!!!!

هرکسی خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش

شاید دلیل خاصی داره که رد میکنه شاید هم حقیقتا پسند نمیکنه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
ببین خیلی پولدار و لندن زندگی کردن از نظر شما خوبه از نظر اون فوق لیسانس بودن مهم تره اینم رک گفته

نه همه چیو باهم میخواد

پولدار و تحصیلکرده و بچه ناف تهران و...

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
من میام تو سایت خداروشکر میکنم مجردم و هیییچ شوهر و خانواده شوهری ندارم😂😂 فاز اینایی ک میگن حقتون ...

جایزه نوبل گرفتن یا شوهر بالشت پر ،تاجی از طلا و الماس بر سرشون گذاشته 

خوبه همش چصناله خیانتا و اخلاقای ...شوهرشون میان اینجا میگن بعدم افتخااار میکنن 😂😂😂😂😂

کاش نزدیک اون بنده خدا بودم بهش میگفتم منو ببین فرصت‌ها زود از دست میرن یکمی جدی و منطقی فکر کن اگه حقیقتا موردهای خوبی بهت معرفی میشن عاقلانه تصمیم بگیر بدون مراعات دیگران فقط خودت و زندگی خودت رو دریاب 

بازم خدا خیرت بده به فکر دختر مردم هستی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من میام تو سایت خداروشکر میکنم مجردم و هیییچ شوهر و خانواده شوهری ندارم😂😂 فاز اینایی ک میگن حقتون ...

خب شما میپسندی مجرد بودن رو و حق داری 

اما کسی که خودش خواهان ازدواج هست بحثش جداس