2777
2789
عنوان

سلام مهربونا

62 بازدید | 5 پست

میشه از ته دلتون برام دعا کنید تا یه ساعت بعد قراره تکلیف یه کاری معلوم شه دعا میکنید خوب باشه آبرومون بنده این کاره از دلشوره دارم میپوکم دعا کنید خدا نزاره محتاج نامرد شیم

میشه برام صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
انشالله خدا به آرزو ت برسونتت    

مرسی عزیزدلم انشالله خدا دلتو شاد کنه از اونا که کلی ذوووق کنی

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیز دلم واسه حاجتت روایتت 100تا لا حول ولا قوه الا ب الله میخونم    

شرمندم میکنی گلم 

خیلی خوشحالم کردی

منم دعاگوتم❤❤