2777
2789

صبح زود رفتم دسشویی که جلوراه پله، شوهرم سرکار بودهمسایه طبقه بالا هم خونه نبودن تنها بودم خواستم بیام بیرون دیدم دربازنمیشه ازپشت بسته شده هول دادم داد زدم شاید طبقه بالایی خونه باشن خیلی وحشت کردم ترسیدم داشتم دیونه میشدم کسی از پشت دربسته دزد اومده قلبم دردگرفت شوهرم ۴ساعت دیگه میاومد خونه تصوراین که ۴ساعت باید توی دسشویی بمونم داشت دیونم میکرد تازه اونم کلیددرحیاط نگذاشت بیاد خونه همسایه هم سرکاربودن شب میاومدن انقدر وحشت زده بودم  مایع دسشویی زدم تو شیشه  بشکنه نمیشکست خیلی عصبی شده بودم از ته دل گفتم خدایا ب دادم برس چشم ب جارو افتاد باشتاب دسته جارو زدم شیشه  شکست دروباز کردم هیچی دستگیره درشل شده بود دربسته شده بود دستگیره در از تو و اونور هرکدوم دستگیرهاش جدا هستن بهم متصل نیست که از اون طرف بچرخانی باز بشه دچندروزه روز گذشته هنوز قلبم درد میکنه تو خونه روزا تنهام وحشت میکنم برم دسشویی چرا ا نقدر ترسیده شدم چکارکنم ب حالت عادی برگردم البته قبلا ترسو بودم الان بدترشدم 

قرآن بخون ذکر بگو خیلی بده من یه بار توحموم بودم باردارم بودم پسر آشغال برادرشوهر بچه بود از پشت دروبسته بود، عوضی خدانبخشدش، تویه ساختمون قدیمی بودیم، حموم داخل حیاط

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند دقیقه موندی اونجا

ده دقیقه داد میزدم شوهرم شنید بازش کرد،بعد کلا دستگیره اون طرفو برداشتیم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
خداروشکر شوهرت خونه بوده باز😑

آره، ولی اینکه حامله بودم سختم بود اگه بچم چیزی میشد خدانکرده