2777
2789

تو شهر شما جلسه ای چنده و تقریبا چند جلسه لازمه؟ تا ی کیلینیکی پیدا کنم خواستم بدونم از قبل چقدر درمیاد حدودا

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤

دوتاش باهم دویست تومنه اگه مشکلات هورمونی نداشته باشی حدودا ده جلسه کافیه

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاش باهم دویست تومنه اگه مشکلات هورمونی نداشته باشی حدودا ده جلسه کافیه

ماهی ی بار میری عزیزم؟

من تهران هستم دوتاش باهم تازه پیشونیمم میدادم بزنه ۱۹۰ تا۲۰۰در میومد ۸جلسه به من گفت .البته من ۳جلسه ...

بعد فاصله جلسات چقده ماهی ی باره ؟

من تهران هستم دوتاش باهم تازه پیشونیمم میدادم بزنه ۱۹۰ تا۲۰۰در میومد ۸جلسه به من گفت .البته من ۳جلسه ...

چ خوب گور بابای لیزر فقط اینکه باردار شدی یهو رو عشقه😍ایشالا سالم بیاد بغلت 

چن ماهته

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
چ خوب گور بابای لیزر فقط اینکه باردار شدی یهو رو عشقه😍ایشالا سالم بیاد بغلت  چن ماهته

سلامت باشی .بله حالابعدبارداری دوباره میرم .قربونت بشم الان ۱۱هفته هستم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
ماهی ی بار میری عزیزم؟

آره ماهی یکبار ولی بعد از ده جلسه بازم نیازه بری ولی دیر به دیر مثلا سه ماه یبار شیش ماه یبار بستگی به رشد داره

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
سلامت باشی .بله حالابعدبارداری دوباره میرم .قربونت بشم الان ۱۱هفته هستم

مبارکه 

خیلی حس خوبیه حتما 

من خیلی وقته منتظرم این حسو تجربه کنم قسمت نشده 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
مبارکه  خیلی حس خوبیه حتما  من خیلی وقته منتظرم این حسو تجربه کنم قسمت نشده

سلامت باشی بله خیلی حس خوبیه البته که هنوز توشوک هستم .انشالله به زودی زود قسمتتون میشه یه نی نی خوشگل وسالم وصالح .منم ۸سال منتظربودم 

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من