بچه ها من بعصی اوقات دستام گزگز میکنن و سرر میشه . تاالان خوب میشد خودش .ولی دوسه روزه گرفته خوب نشده .کسی میدونه چیه؟
فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم. کاش میدونستیم تنقلات با شکر بیش فعالی و نقص توجه کودک روبالا میبره. پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه. کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند. باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.
فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم. کاش میدونستیم تنقلات با شکر بیش فعالی و نقص توجه کودک روبالا میبره. پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه. کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند. باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!