2777
2789
عنوان

هماتوم

594 بازدید | 7 پست

تو برگه سونو زده هماتوم 5*10 mm ینی خیلی بزرگه یا کوچیک نگرانم من هفته 7 بودم ک فهمیدم هماتوم دارم تو سونو اما هیچی درد لکه بینی و خونریزی نداشتم الانم شیاف میزنم و استراحت مطلقم لطفا جواب بدید خیلی نگرانم ینی خیلی بزرگه یا کوچیک 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
نه زیاد بزرگ نیست برا منم ۱۰ میلی متر بود خون ریزی و لکه ام نداشتم استراحت نسبی کردم شیافم زدم رفتم ...

خداروشکر من همش نگرانم استراحت کامل هم هستم الان 8 هفتم یهو نگران شدم ببخشید میپرسم میگم خوردن خورشت سبزی اشکال داره کمش البته؟ 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر من همش نگرانم استراحت کامل هم هستم الان 8 هفتم یهو نگران شدم ببخشید میپرسم میگم خوردن خورشت ...

پله بالا پایین نکن رابطه نداشته باش سره پاام زیاد نمون شیافتم به موقع مصرف کن ایشالله از بین میره 

نه بابا فکر نمیکنم من که میخوردم من کرفس و شنیدم که تو بارداری نباید خورده بشه ولی قرمه سبزیو نشنیدم تاحالا

پله بالا پایین نکن رابطه نداشته باش سره پاام زیاد نمون شیافتم به موقع مصرف کن ایشالله از بین میره&nb ...

اره کلا اومدم خونه مامانم همش دراز کشیدم فقط برا دسشویی بلند میشم 

اره کلا اومدم خونه مامانم همش دراز کشیدم فقط برا دسشویی بلند میشم 

من تا این حد نبودم کارامو میکردم غذامو میپختم ظرفمو میشستم حتی رابطه ام داشتم چون دکتر بهم نگفت باید استراحت کنم نمیدونستم فکر میکردم چیزه مهمی نیست ولی شما استراحت کن صد در صد تو ان تی از بین رفته خیالت راحت

من تا این حد نبودم کارامو میکردم غذامو میپختم ظرفمو میشستم حتی رابطه ام داشتم چون دکتر بهم نگفت باید ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده ❤️😍