2777
2789
عنوان

مامانا به دادم برسید

217 بازدید | 14 پست

پسرم۱۱ ماهشه سرما خورده سرفه خلط دار داره با گرفتگی بینی

یه دارو بگید بهش بدم 

هیچوقت انقدر سرفه نمی‌کرده حتی نمیتونه شیر بخوره😭😭😭😭

امروزم جمعه اس جایی نیس ببرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم دخترم۱۸ماهشه بردم دکتر شربت پلارژین کیدزدادبادیفن هیدرامین.الان واسه گرفتگی بینی یکم ویکس بزن ب دماغش.فرداام داروخانه های شبانه روزی بازن بروبگوبچم سرفه میکنه ودماغش کیپ میشه خودشون دارومیدن.اگه خونه شربت دیفن یابرم هگزین داری یک کوچولوبهش بده

کدوم شهرید عزیزم برید دکتر توی کلینیک یا بیمارستانی جایی ، حتما باید پزشک ببینه توی کلینیک های کودکا ...

عزیزم جرات بردن بیمارستان رو ندارم چون اصلا اهمیت نمیدن براشون مهم نیست 

این کوریزان ضرر نداره خوبه  تا الان اصلا بهش شربت ندادم

میگن به بجه این سنی شربت سرماخوردگی نباید داد.... من پسرم همسن پسر شماست با همین علایم دکتر بهش قطره پلارژین داد و شربت آزیترومایسین و سیتریزین ..شکر خدا خوبه الان

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

پلارژین بهش بده   ی قطره اب نمک هم بگیر برا بینیش باز میشه درجا با پوار تمیزش کن سوپ و چیزای مقوی بهش بده زود پاشه شربت ویتامین زینک و مولتی رو ب موقع بش بده جون میگیره زود خوب میشه بخور اوکالیپتوس بزار تواتاقش 

میگن به بجه این سنی شربت سرماخوردگی نباید داد.... من پسرم همسن پسر شماست با همین علایم دکتر بهش قطره ...

آزیترو حتما بگیر بده  ..دکترم الان بری همینو میده ..چیز دیگه شکر خداکه ندارن ..یه لیست دارو هست همه از رو همون میپیچن

این کوریزان ضرر نداره خوبه  تا الان اصلا بهش شربت ندادم

نگران نباش خوبه 

داخل خونه داری یا تازه میخوای بخری؟

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
میگن به بجه این سنی شربت سرماخوردگی نباید داد.... من پسرم همسن پسر شماست با همین علایم دکتر بهش قطره ...

خدا رو شکر 

این خوب بود هعی هر از گاهی سرفه می‌کرد

ولی الان یدفعه سرفه هاس زیاد شد نمیتونست نفس بکشه شوهرم بردش حموم تا بخار بگیره در آوردش بهتر شد و شیر خورد 

این پلارژین رو زیاد شنیدم فردا براش میخرم 

ایشالله پس فردا ببرمش دکتر 

نه اصلا شربت ندارم تا الان دکتر نبردمش

فعلا با پوآر بینی شو تمیز کن 

صبح ببر بیمارستان یا درمانگاه 

توکل به خدا نگران نباش

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
خدا رو شکر  این خوب بود هعی هر از گاهی سرفه می‌کرد ولی الان یدفعه سرفه هاس زیاد شد نمیتونست ن ...

برا نفسش ها راستی یادم اومد دکتر بهش اسپری سالبتامول داد با دمیار میزنم براش ... اگه نفسش نمیاد حتما بگیرر... اون ازیترو مایسینم بگیر حتما