اونی که زانو درد و کمردردمیاره اضافه وزن و ورزش غیر اصولیه
بدنسازی برو ولی حتما برنامه بگیر
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما مربی هستی؟؟ ببخشید آخه خواهرشوهرم مربیش بهش گفته بود اگه با این اضافه وزن ایروبیک کار کنی ...
نه ولی چندساله ورزش میکنم
ایروبیک نه برو بدنسازی
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ببین برای لاغر شدن باید بری تو نقصان کالری یعنی باید کمتر از نیاز بدنت بخوری تا از ذخایر چربی استفاده کنه بدنت. حالا این مقدار کالری بستگی داره به اینکه قد و وزن و میزان فعالیتت چقدره حالا ورزش کمک میکنه که این روند کاهش وزن تسریع بشه و بدن بد فرم لاغر نشه. بهترین حالت اینه که برای تناسب اندام ورزش مقاومتی داشته باشی و برای سلامت قلب و عروق هفته ای دو روز ورزش هوازی یا پیاده روی
ممنون آخه مربی گفت چون چند ساله ورزش نکردی ممکنه با بدنسازی عضله پاره کنی😑😑😑😑😑
دمبل نیم کیلیویی بزن
بعد سنگینش کن