2777
2789
عنوان

تو خواستگاری چی باید گفت؟

89 بازدید | 4 پست

سلام خانما میشه راهنماییم کنید جلسه دوم بود امشبو من واقعا مغزم هنگ میکنه نمیدونم چی باید بگم در کل از لحاظ ظاهری و شرایط اوکی ام باهاشو اولین باره یکی انقد به دلم میشینه 

به گفته ی اطرافیان و تجربه هم آدم شناسم و میتونم تشخیص بدم تایپ یکی بم میخوره یانه

ولی نمیدونم چی باید بگم 

من مسائل خاصی مدنظرم نیست و یسری چیزارم مسخره میدونم گفتنشو مثلا اینکه میگن صداقت برام مهمه و اینا خب همه همینن کی میگه من دروغ میگم و عاشق دروغم به نظرم این جور مسائل اصن گفتنی نیست و به مرور آدم متوجه میشه 

در کل فقط از آدمایی که جنسیت زده ن یا تبعیض قائل میشن بین آدما و نژاد پرستن بدم میاد ولی کلا آدم سخت گیری نیستم و کنار میام اما نمیخوام اشتباه و نسنجیده انتخاب کنم

بیاید بگید برای خواستگاری جلسه سوم چهارم چیا میگید🥺مرسی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

ببین شرایط خانوادتو براش توضیح بده خط قرمزاتون و چیزایی که خیلی روش حساسید حتما بگو و بگو که نباید ازشون بگذره 

مثلا خانواده من روی سیگار و قلیون و رفیق بازی و هرروز دوست رفیق و مهمونی بازی حساسن  و اصلا قبول نمیکنن 

مورد دیگه اینکه بگو هر تصمیمی که بخواد بگیره بایییییییییددددد تو موافق باشی 

تو همه مسائل مالی باید نظرتو بگیره حتی یه تومن بخواد قرض بده باید بپرسه ازت و تو موافق باشی 

بگو تراز رو بین تو و خانواده اش باید بلد باشه حفظ کنه یعنی نه از تو حرف ببره اونجا نه حرف تورو پیش اونا بزنه یا بره حرف خونتونو سریع گزارش کنه 

بگو باید به خانوادت احترام بذاره 

احترام اون باعث میشه توام به خانواده اون احترام بذاری و توی تمام مناسبتا کادو ها یکسان باشن 

بگو از عیاشی و رفیق بازی و ای این رفیق بیاد خونه و اینا متنفری و هر مهمونی باید با تشخیص تو بیاد خونه 

بگو مدیریت مالی خونه باید با شفاف سازی صورت بگیره نه اینکه به من نگی چقدر حقوقته و بهم خرجی ندی 

همیشه از جایی که اون میره بایدددد با خبر باشی توام این کارو براش بکنی 

خلاصه مسائل مثل صداقت و اینارو همه میدونن ببین چی اذیتت میکنه اونارو بگو بهش اصلانم کوتاه نیا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین شرایط خانوادتو براش توضیح بده خط قرمزاتون و چیزایی که خیلی روش حساسید حتما بگو و بگو که نباید ا ...

واقعا چه نکته های خوبی گفتید مرسی ازتون واقعا تک تک اینارو باید بگم چون خیلی مهمه👌🏻👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چه نکته های خوبی گفتید مرسی ازتون واقعا تک تک اینارو باید بگم چون خیلی مهمه👌🏻👌🏻

خواهش میکنم 

من خودم رو یه چیزایی خیلی حساس بودم برا همین همه رو گفتم بهش همون اول 

مثل نگفتن حرف خونه به بقیه مثلا یه سری مردا هر چی بشه میرن به مادرشون خبر میدن خیلی تو مخیه 

در عین اینکه اینارو میگی یه سری امتیازم بهش بده بذار ناامید نشه ازت 

مثلا گفتی جایی میری بگو بعدش بگو منم اینکارو حتما انجام میدم برا شما 

اینجوری هم میفهمه که حرفت جدیه و خودتم بهش پایندی 

بهش بگو تو خانواده شما به چیا حساسن 

مثلا بگو به حجاب و اینا چقدر اهمیت میدن یا عقاید مذهبیشون چجوریه 

بعد هر چی راجب خانوادش گفت تو دو سه لول بدترشو در نظر بگیر چونکه ادما فک میکنن همیشه خانوادشون بهترین خانوادس 

بگو من اصلااااااااا اجازه نمیدم خانوادم حتی مادرم تو زندگیم تو مسائل مربوط به عروسیم تو بچه دار شدن و مسافرت رفتن و هر چیز زندگیم دخالت کنه و انتظارم از توام همینه اصلا نباید مادر خواهرت دخالت کنن چون من به شدت ناراحت میشم و موجب از بین رفتن احترام و دوست داشتن میشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواهش میکنم  من خودم رو یه چیزایی خیلی حساس بودم برا همین همه رو گفتم بهش همون اول  مثل ...

چقد خوب شما تو صحبتتون منظورو میرسونید خیلی عالیه 

منم دقیقا این مسائل برام مهم و ضرورین باید همه رو لحاظ کنم و بگم