2777
2789
عنوان

شوهرم از چشمم افتاده

281 بازدید | 6 پست

قبل بارداری خیلی صبور بودم و هر چقد ادا درمیاورد باهاش راه میومدم بعد بارداری روحیم خیلی ضعیف شد  و چند بار دعوامون بالا گرفت چون من دیگ اونی نبودم ک با هر سازش برقصم از چشمم افتاده دیگ هیچ میلی بهش ندارم اصلا نمیتونم تحملش کنم همه حرکاتش رو مخمه اذیتم میکنه دس تنهام میگم بچه رو نیم ساعت نگه دار  غذا بزارم هر دیقه مبگه نمیمونه بیا اصلا انگار من تو ایت خونه نقش کلفتو دارم بشورم بسابم همه جا تمیز و مرتب باشه بچه هم گریه نکنه  یدونه جورابشو تا نمیکنه در این حد بی مسئولیته صفر تا صد کارای خونخ و بچه با منه بعدشم بهم میگه چیکار میکنی مگه خسته ای بچه ها خیییلی داغونم اینقد ک بدون هیچ دلیلی باهاش قهر میکنم هر چقدم بعش گفتم فایده نداره یعنی اصلا پای حرفام نمیشینه اینقد عصابم خورده ک سر بچم خالی میکنم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب هممون همینیم، حالا بزرگتر شه خود به خود بعضی مسئولیتاش میفته گردن باباش، بعدم اون بنده خدا ...

بعضی روزا کلا سرکاره یعنی شیفته بعضی روزا کلا خونه خب روزایی ک خونه هس ی آب دستم نمیده پا میشه برا خودش چایی میریزه ی بار ازم نمیپرسه توهم کوفت میکنی ساعت ۲ نصفه شبه من ساعت ۲ ناهار خوردم بعد اون هیچی نخوردم  ههمون همینطوری هستیم 

واقعا متنفرم از کسایی که حرصشون رو سر بچشون خالی می کنن

منم متنفرم از کسایی ک بدون اینکه تو موقعیت و جایگاه کسی باشن قضاوتش میککنن