2777
2789
عنوان

خانوما بیایین کمکککککک

107 بازدید | 9 پست

من عفونت دارم چن روزه زیر شکمم درد میکنه درست نمیتونم راه برم  درد دارم حس میکنم تخمدونام درد میکنن 

یهویی ی عطسه محکمی کردم نفسم رفتتت حس کردم ی چی توم ترکید الانم جاش درد میکنه بخاطر عفونته یا علائم ترکیدن کیست؟ وقت گرفتم شنبه برم دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر گلی برات سونو مینویسه احتمالا

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

عزیزم حتما برو هیچ وقت دردای رحمتو نادیده نگیر توی نت هم یه سرچی بزن بعضی وقت ها ناف در میره کل اون محوطه رو آب وچربی میگیره منم اینجوری میشدم انگار تو شکمم بادکنک می‌ترکید البته کیست چیز آسونی نیس اگه ترکیده بوداز درد دیوارو گاز میگرفتی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزم حتما برو هیچ وقت دردای رحمتو نادیده نگیر توی نت هم یه سرچی بزن بعضی وقت ها ناف در میره کل اون ...

چشم حتمن میرم دردش هیلی وحشتناک بود الانم جاش درد میکنه ولی ارومتره