2777
2789
عنوان

با همسایه بیشعور چه باید کرد 😒🤬

586 بازدید | 42 پست

سلام دوستان واقعا میگم بیشعور یعنی بیشعور ها 

الان بگید. چرا دخترش همه اش خونه ما هست همش که میگم اینجوری نه از دروغ بگه بخدا من نگم برو خونه آت می‌خوام بخوابم اصلا یه بار هم صداش نمیکنه الان دخترش اومده یه سر زنگ خونه رو میزنه این ساعت شب دخترم وشوهرمم خوابن میگم برو همه خوابن میگه نه تو درو باز کن من ببینم میرم مامانش هم میبینه درو باز نمیکنم صداش نمیزنه که بیا خونه نصف شبه لطفاً به راهنمایی بکنید که هم محترمانه باشه هم بفهمه بهش یه حرف چیزی بگم یه کاری انجام بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رفت و امد میکنید اصن با همسایه

بخدا نه من نه دخترم حتی یکبار هم نرفتم خونه اش با این که واحدی است و دیوار به دیوار حتی خونه اش رو ندیدم دخترم ۳سالشه دختر اون ۵سالشه به دخترش کار ندارم چون نمی‌فهمه ولی مامان بیشعورش که باید بفهمه

من بودم زنگ قطع میکردم . 

من تو ساختمون مادرسوهدم ابنام اوایل اینحوری بودن زنک میزدن حتی فرار نبکردن منم زنگ کلا قطع کردم .بعدم یه بار دعولش کن وقتی خودشون نمیفهمن باید زور کنی