2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال واقعا گیجمون کردن 

با اینهمه تعطیلی واقعا حس درس خوندن نداریم دیگ

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

فعلا کہ آلودگیہ ھواس وضعیت نارنجیہ کہ اگہ اینطور بمونہ  تعطیلہ

اخه معلم دخترم میگفت

این طور که معلومه یک هفته تعطیل بعد یک هفته مدرسه ها باز

دوباره هفته بعد تعطیل

اخه معلم دخترم میگفت این طور که معلومه یک هفته تعطیل بعد یک هفته مدرسه ها باز دوباره هفته بعد تعطی ...

ارہ این چندوقت اینطوری بود 

منم امید داشتم این ھفتہ برن 

ایشالا کہ ھوابھتر بشہ بتونن برن مدرسہ

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ارہ این چندوقت اینطوری بود  منم امید داشتم این ھفتہ برن  ایشالا کہ ھوابھتر بشہ بتونن برن ...

اخه وقتی نمیرن

و معلم هم اینجوری درس میده

امتحان گرفتنشون دیگه چیه

تو بگو چهار تا نمونه سوال کار کردی که امتحان بگیری

همش تو پیج های مختلف دنبال نمونه سوالم

یا خودم باهاش کار میکنم

۲۰ میلیون هم شهریه دادم تا حالا تا ببینم تا آخر سال چه قدر اضافه میکنن

اخ دختر منم امتحان داره حس درس خوندن نداره منم خسته شدم اینقدر بهش گفتم بخون

منم خانوادم قبلا خیلی بهم میگفتن 

اما امسال دیگ نه 

چون خودم تا جایی ک بتونم میخونم 

مسئولیت دست بچه باشه بهتره چون بعضی وقتا بچه ها فکر میکنن مادرشون داره مجبورشون می‌کنه ک درس بخونن واس همین لجبازی میکنن

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

نه لجبازی نمیکنه حسشو نداره امسال هم سال مهمی هست نگرانشم

براش داروی تقویتی بگیر 

کندر هم خوبه 

تا مغزش فعال بشه 

من خودم ب ۱۲ میخورم خیلی تاثیر داره