2777
2789
عنوان

رگش باد کرد😐😐😐

265 بازدید | 20 پست

چشملش کاسه ی خوب شد 😄الکی

به خودم تو آیته نگاه کردم واقعااااا حوری بودم😳

با اون اخم همیشه گیش نگاهم کرد😤

پسره با دیدنم آب دهنشو قورت داد😂😂

رگ مگه باد میکنه ای خدا 

به نظرم کلمات علاوه بر اینکه میتونن آدم بکشن میتونن اسیدی باشن و نه تنها صورت بلکه زیرین ترین لایه های یک شخص رو بسوزونن

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلمات گلوله های زیر خنجری هستن :) خنجر هم نباشیم حتی در مجازی 

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

همشونم چشم رنگی و مانکن هستن و اکثرا اسمشم نفس😐😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
رمان آبکی خوک بر سرم که یه دوره معتادش بودم 

منم تازه میگفتم وای خدا اینا چقد خوشبختن😂😐خاک تو سرم

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
لباس سبزم با چشمام هارمونی خاصی داشت😒

نهههه😂😂طوسی پوشیدم چشام بیشتر طوسی بود تا سبز😑

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
لباس سبزم با چشمام هارمونی خاصی داشت😒

این دیگه آتیشه سوختم ای خداااااا😂😂😂

آره من دیدم وقتی فشار بیاد به آدم هم سرخ میشه  هم رگ گردنش برآمده میشه

آره ولی نه ثانیه اونم با چیزای چرت و پرت

گف یا رژتو پاک میکنی یا ب روش خودم پاکش میکنم    

روش خودش عجیب به دل مینشینه😂