الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من قبلاً با یکی عقد بودم طرف انقد زجرم داد منو میزد مخصوصا تو جمع بهم فحش میداد سرکار نمیرفت توقع خونه و همه چیز برای عروسی از من داشت الان بعد ده سال دلم صاف نشده دوست دارم بمیره با بدترین حالت هنوزم خواب میبینم منو بردن میگن آشتی کن عروسی بگیرین😭😭 واقعا من بدبختم که راحت نمیشم
آره من قبلاً با یکی عقد بودم طرف انقد زجرم داد منو میزد مخصوصا تو جمع بهم فحش میداد سرکار نمیرفت تو ...
گفتی خیانت اونم زن میبرد با دوستاش استفاده میکردم.اخرشم با یه زن بچه دار شوهر دار گرفتنش زنه از شوهرش بعدش جدا شد ما که طلاق گرفتیم اونا باهم ازدواج کردندن الان زنه کار میکنه اون میخوره🤣 ژنه به یکی از آشنایان گفته بود چرا بهم نگفتین این اینجوریه آشنایه گفته بود تو موقع شوهر داشتی این زن داشت با هم بودین توقع چی داشتی
من مامانم بده خدا فقط میومد باهام اون چند سال طلاقم کلی حرف از همه شنید بابامم حتی با مامانم حرف نمیزد من کوچیک بودم ۱۶سالگی داشتم جدا میشدم مامانم کل طلاهاش فروخت همه بهش توهین میکردن
دنیا کلا با من بد بوده انشالله تو بعد این زندگی زندگی بهتری داشته باشی .مهریتو ازش بگیر بزار پدرش دربیاد کسی که خیانت میکنه نباید بخشیده بشه .بعضی از زنام انقده نامردن به هم رحم نمیکنن😭