2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو گلم

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
عزیزم درد دل کن 

انقد دلم پره که تو هیچ جمله ای جا نمیشه..من مادر ندارم خدا رحمتش کنه ولی وقتی اونم بود ،خیلی دوستم نداشت همه ی کاراشو با خواهرام انجام میداد ،اصلا بمن نمیگف خیلی کم ،که بیا خونم....بخدا آدم بدی نیستم ،،تو زندگیم انقد بخشیدم همه رو مخصوصا شوهرم رو ،،،هر چی موقع عصبانیت بهم میگه

چی بگم ... همیشه من دنبال دیگرونم...من باید زنگ بزنم به کسی تا یادم بیفتند..

بیااینجادردل کن گلمم

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
انقد دلم پره که تو هیچ جمله ای جا نمیشه..من مادر ندارم خدا رحمتش کنه ولی وقتی اونم بود ،خیلی دوستم ن ...

عزیزم خدا بیامرزه مادرت رو اشتباه میکنی عزیزم مادرت واقعا دوستت داشته اگه تو خودت دوتا بچه داشته باشی  قلبا که برات فرق ندارن  پس مادرت هم همینطور بوده گلم 

عزیزم خدا بیامرزه مادرت رو اشتباه میکنی عزیزم مادرت واقعا دوستت داشته اگه تو خودت دوتا بچه داشته باش ...

نمیدونم ولی اون موقع که زنده بود احساس میکردم زیاد دوستم نداره...شاید مشکل از منه که احساس میکنم هیچکی دوستم نداره...آخه باور کنید یه نفرنیست زنگ بزنه بگه بیا خونمون دلم میخواد ببینمت 

نمیدونم ولی اون موقع که زنده بود احساس میکردم زیاد دوستم نداره...شاید مشکل از منه که احساس میکنم هیچ ...

عزیزم  فکرکنم یکم شاید افسردگی گرفتی گلم مشکلات زندگی ها زیاد شده دیگه هیچ کس ازبس مشغله ها زیاد شده نمیتونه بفکر کس دیگه باشه خودت یه خورده حال خودت رو خوب کن به خودت برس موزیک گوش بده اگه بچه داری با بچه ت بازی کن شاد باش برا خودت زندگی کن افکار منفی رو از ذهنت دور کن