2777
2789
عنوان

شلاق

808 بازدید | 28 پست

بچها توروخدا کمک کنید شوهرم سرعتش بالا بوده ت راه ماشینشو گرفتن بعد پلیس گفته با زنم دوام شده میخوام سر ت خالی کنممم

اخه چقد بعضی پلیسا عوضین😭

شوهرم قسم خوردع ک من حرفی بهشون نزدم

بردنش بازداشگاه کلی زدنش

بعد میخواستن براش مواد بزنن الکی 

با التماس مشروب زده فقط براش

🥺شوهرم نماز خونه مشروب اصلا نمیخوره 

گفتن بیاد دادگاه دوم این ماه

الان شلاقش میزنن امشب برسه تست مشروب بده جوابشو ببره دادگاه هم قابل قبول نیست برای قاضی؟؟؟

توروخدل کمک کنید راهی میدونید بگید میشه شلاق رو خرید ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدااا لعنتشون کنه بی شرفا

خیر نبینن زورشون به مردم بدبخت رسیده فقط 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
احتمالا الکل خورده بوده به شما دروغ گفته  تست الکل همون شب خودشون میگیرن، الان که دیگه فایده ن ...

میگ گفتم ک ازم تست بگیرید نگرفتن گفتن حرف همکارمونو قبول داریم