2777
2789
خواهش گلم
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
آره نیلوفر جان
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

>دهم: کفعمی در مصباح دعائی نقل کرده و فرموده سیّد بن طاوس این دعا را برای ایمنی از سلطان و بلاء و ظهور اعداء و خوف فقر و تنگی سینه ذکر کرده و آن از ادعیه صحیفه سجّادیّه است پس،هرگاه ترسیدی از ضرر آنچه ذکر شد بخوان آنرا، این است دعا: یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَیا مَنْ یُفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدآئِدِ، ای آن‏که گرفتاریهای سخت تنها به وسیله او بازگردد،ای آن‏که تیزی تیغ دشواریها به او درهم شکسته شود، وَیا مَنْ یُلْتَمَسُ مِنْهُ المَخْرَجُ اِلی رَوْحِ الْفَرَجِ، ای آن‏که بیرون آمدن از رنجها و راه یافتن به‏ سوی عرصه گشایش تنها از او درخواست گردد، ذَلَّتْ لِقُدْرَتِکَ الصِّعابُ، وَتَسَبَّبَتْ بِلُطْفِکَ الاَْسْبابُ، در برابر توانایی‏ات سختیها رام شد،و به لطف اسباب و وسائل فراهم گشت، وَجَری بِقُدْرَتِکَ الْقَضآءُ، وَمَضَتْ عَلی اِرادَتِکَ الاَْشْیآءُ. و به نیرویت قضا جاری شد،و امور براساس اراده‏ات گذرد، فَهِیَ بِمَشِیَّتِکَ دُونَ قَوْلِکَ مُؤْتَمِرَةٌ، پس اشیاء تنها نه به گفتارت‏ بلکه به اراده‏ات فرمان پذیرند، وَبِاِرادَتِکَ دُونَ نَهْیِکَ مُنْزَجِرَةٌ، اَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمّاتِ، و تنها به اراده‏ات قبل از نهی کردنت باز داشته‏اند،تنها تو برای رفع گرفتاریها خوانده شدی، واَنْتَ الْمَفْزَعُ فی المُلِمّاتِ، لایَنْدَفِعُ مِنْها اِلاّ ما دَفَعْتَ، و در بلاهای سخت پناهگاهی،چیزی از آن بلاهای سخت دفع نگردد جز آنچه تو دفع کردی، وَلا یَنْکَشِفُ مِنْها اِلاّ ما کَشَفْتَ، و چیزی از آن گشوده‏ نشود مگر آنچه تو گشودی، وَقَدْ نَزَلَ بی یا رَبِّ ما قَدْ تَکَأَّدَنی ثِقْلُهُ، پروردگارم مشکلی به من رسیده که سنگینی‏اش مرا به زحمت انداخته است، وَاَلـَمَّ بی ما قَدْ بَهَظَنی حَمْلُهُ، و دشواری بر من فرود آمده که به دوش کشیدنش مرا گرانبار نموده‏است‏ وَبِقُدْرَتِکَ اَوْرَدْتَهُ عَلَیَّ وَبِسُلْطانِکَ وَجَّهْتَهُ اِلَیَّ، آری آن را تو به قدرت خویش بر من فرود آوردی،و با نیرویت متوجّه من ساختی، فَلا مُصْدِرَ لِما اَوْرَدْتَ، وَلا صارِفَ لِما وَجَّهْتَ، پس از آنچه مرا در آن وارد کردی بیرون کننده‏ای نیست و از آنچه متوجه من نمودی بازگرداننده‏ای وجود ندارد وَلا فاتِحَ لِما اَغْلَقْتَ، وَلا مُغْلِقَ لِما فَتَحْتَ، و از آنچه تو بستی گشاینده‏ای نمی‏باشد و از آنچه تو گشودی کسی را یارای بستن نیست وَلا مُیَسِّرَ لِما عَسَّرْتَ، وَلا ناصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ، و بر آنچه تو سخت گرفتی آسان‏ کننده‏ای وجود ندارد و برای آن‏که تو از یاری‏اش دریغ ورزیدی یاوری نیست، فَصَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِهِ، وَاْفْتَحْ لی یا رَبِّ بابَ الْفَرَجِ بِطَولِکَ، بر محمّد و خاندانش درود فرست،و گشایش را پروردگارا به کرم و فضلت‏ به روی من بگشا، وَاکْسِرْ عَنّی سُلْطانَ الْهَمِّ بِحَوْلِکَ، و چیرگی اندوه را به نیروت از من برگیر، وَاَنِلْنی حُسْنَ النَّظَرِ فیـما شَکَوْتُ، و مرا در آنچه از آن به تو شکایت نمودم خوش‏بینی عطا فرما، وَاَذِقْنی حَلاوَةَ الصُّنْعِ فیـما سَاَلْتُ، و شیرینی رفتارت را نسبت به آنچه از تو خواستم به من بچشان، وَهَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَفَرَجاً هَنیئاً، و از پیشگاه خود مهر و گشایش گوارایی به من ببخش، وَاجْعَلْ لی مِنْ عِنْدِکَ مَخْرَجاً وَحِیّاً، و از نزد خود را نجات فوری برایم قرار ده، وَلا تَشْغَلْنی بِالاِْهتِمامِ عَنْ تَعاهُدِ فُرُوضِکَ، وَاسْتِعْمالِ سُنَّتِکَ، و از محافظت در انجام واجبات،و به کار گرفتن احکامت‏ در زندگی مرا غافل مساز، فَقَدْ ضِقْتُ لِما نَزَلَ بی یا رَبِّ ذَرْعاً، پروردگارا از مشکلی که بر من فرود آمده سخت به تنگ آمدم، وَامْتَلاَتُ بِحَمْلِ ما حَدَثَ عَلیَّ هَمّاً، و وجودم را به خاطر حادثه‏ای که برایم رخ داده اندوه فرا گرفته است، وَاَنْتَ الْقادِرُ عَلی کَشْفِ ما مُنیتُ بِهِ، تنها تو توانایی برای برطرف ساختن آنچه به آن دچار شدم وَدَفْعِ ما وَقَعْتُ فیهِ، فَافْعَلْ بی ذلِکَ وَاِنْ لَمْ اَسْتَوْجِبْهُ مِنْکَ، و دفع آنچه در آن افتادم،پس به فضل خویش‏ آن را برایم به انجام برسان،هرچند خود را سزاوار آن از سوی تو نمی‏دانم، یا ذَا الْعَرْشِ الْعَظیمِ، وَذَاالْمَنِّ الْکَریمِ، ای صاحب عرش بزرگ،و دارای نعمت‏ کریمانه، فَاَنْتَ قادِرٌ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ، آمینَ رَبَّ الْعالَمینَ. تنها تو نیرومندی،ای مهربانترین مهربانان،دعایم را اجابت کن ای پروردگار جهانیان.
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
عزیزم عربی جدا فارسی جدا یه بارم باهم گذاشتم برات
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خواهش میکنم عزیزم التماس دعا
جانم عزیزم کارم داشتی؟