2777
2789

خانمها کیا تو بارداری لکه بینی قهوه ای داشتن؟چند روز طول کشید که خوب شن؟من هفته دهم هستم از یک هفته پیش لکه بینی قهوه ای افتادم رفتم سونو گفت چیزی نیس فقط یه هماتوم ظریف پایین ساک هست دکترم شیاف و امپول پرولوتون نوشته امپولو زدم شیاف هم دارم شبی یکی استفاده میکنم اما لکه بینیم هنوزم هست فقط یکم کمرنگ تر شده خواهش میکنم اگه کسی اینجور بود بیاد بگه چند روز طول کشید خوب شه

دل مرنجان...که ز هردل به خدا راهی هست...!
نترس منم باردارم هرچی خدابخاد همون میشه ابجی روزی خور دنیا باشه میمونه توکل برخدا این دکتر سونو به م ...

لکه بینی نداشتین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه اولم داشتم گفتن رشد نکرده قلبش شکل نگرفت حالا هرچی امرش به دنیا نبود بعد باردارشدم بعدچندماه هیچ مشکلی نداشت شیاف هم میزدم توکل برخدا الان سالم اما الان دومی باردارم توکل برخدا کردم چیزی نیست انشالله استراحت کن من که بی کسم مادرم ندارم 😭با یه بچه توکل برخدا

من بچه اولم داشتم گفتن رشد نکرده قلبش شکل نگرفت حالا هرچی امرش به دنیا نبود بعد باردارشدم بعدچندماه ...

من سونو دادم گفت قلبش تشکیل شده ولی ضربان قلبش بالا بود😢

[QUOTE=270194876]زنداداشم لکه بینی داشت اما خداشکر خوب شد یکم طول میکشه نترس خداشکر قهوه ی عزیزمی اصلا اززمانیکه میفهمی حامله ی همش نگران استرس داری من چشمام بازمیشه شب روز فکرم درگیر راستش مادرندارم خیلی داغونم سربچه اول پیشش بودم دنیااومد دوماه شد بچه امدم خانه الان چی خدایاااااکمکم کن