2777
2789

بچه‌ها من حدود 1 سال و نیمه ک وارد یع رابطه شدم. طرفم قصدش برا ازدواج جدی بود ولی برا صحبت با خانوادش خیلی دس دس می‌کرد. آخرم من عینا بهش گفتم اگه قرار باشه اینجوری پیش بریم، من دیگه نمیتونم تو رابطه بمونم(چون من قصدم جدی بود و نمی‌خواستم توی یع رابطه باشم ک معلوم نباشه تهش چی بشه و..)

طرفم خیلیی فیلم بازه، یعنی هرررر فیلمی تا الان بوده رو دیده😑

من بارها بهش گفتم ک خوشم نمیاد از این حد از فیلم دوست بودنت، و ازش خواستم بخاطر رابطمون کمی مراعات کنه ولی اون هیچوقت اینکارو نکرد، و هر سری ک سر این ماجرا بحثی میشه، عینا میگه همینه ک هست و من نمیتونم تغییر بدم این وضع رو.

بقیش رو پایین می‌نویسم

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این مدت اخیر، سر این مسائل و مسائلی دیگه ، بارها ب تموم کردن رابطه فک کردم و با خودشم درمیون گذاشتم. ولی برا این بحث فیلم، حتی یع ذره هم همکاری نمیکنه. شاید بگین چیز عادی ایه فیلم ولی اون خیلیی زیاده روی میکنه و بهرحال ، من با این قضیه مشکل دارم . ولی اصلا حاضر نیست کمترش کنه فیلم دیدناشو. یجوریه ک اگه فیلم نبینه ، روزش شب نمیشه😑

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

همون بار اولی که گفت همینه که هست باید کات و بلاک میکردی من توجه کردم بی منطق ترین و بیشعور ترین ادما توبحث از این عبارت استفاده میکنن و باید ازشون فرار کرد 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
تو رابطع دوستی نمیتونی تعیین تکلیف کنی فیلم ببین نبین همسرت که نیست

تعیین تکلیف نکردم من بخدا، محترمانه خواستم ازش ک کم کنه. چون من همش گیر درسمم، وقتای کمی رو میتونم بیام ک باهم باشیم، اونم سرهمین مسائل بدتر اوقاتمون تلخ میشه عوض با هم خوب بودن

مقصرخودتی اصلا سن مناسبی نداری ک بخوای وارد رابطه بشی.اگ کنکور برات یذره اهمیت داشته باشه رل نمیزدی ...

درسته، قبلش من قصد ادامه تحصیل نداشتم متاسفانه بخاطر یع سری افکار بیهوده😑

اول وارد رابطه شدم، بعد از یکسال خواستم برا کنکور بخونم

تعیین تکلیف نکردم من بخدا، محترمانه خواستم ازش ک کم کنه. چون من همش گیر درسمم، وقتای کمی رو میتونم ب ...

خب تو که نمیتونی بری بیرون درس میخونی بعد اون نشینه فیلم ببینه؟؟؟!!! حرفات تناقض داره 

پس چکار کنه فیلم نبینه!

همون بار اولی که گفت همینه که هست باید کات و بلاک میکردی من توجه کردم بی منطق ترین و بیشعور ترین ادم ...

واقعاااا ..😑

منم خیلییی از این جمله بدم میاد ولی اینقد اون گفته ک الان تا یع بحثی میشه منم همینو میگم😑💔💔

اخه فیلم دیدن هیچ اسبیبی به رابطه نمیزنه اینجوری ک سر ی فیلمم بخای محدودش کنی زده میشه

چرا، وقتایی بوده ک من مدت کمی وقت داشتم و میتونستم باهم باشیم، ولی اون رفته پی فیلم دیدن و اصلا وقت نذاشته برا اومدن پیش من

خب تو که نمیتونی بری بیرون درس میخونی بعد اون نشینه فیلم ببینه؟؟؟!!! حرفات تناقض داره  پس چکار ...

میتونه با خونوادش وقت بگذرونه، یا بشینه زبان بخونه، اخه میگه خیلی علاقه دارم ولی من دقت کردم، هیچچچچوقت تلاشی نمیکنه برا این مسائل.. و بنظرم از علاقه ی زیادش ب فیلمه ک اینجوری داره پیش میره 

.

امشبم ک بهش پیام دادم ک کمی باهم چت کنیم، کلا زد اعصابمو داغون کرد با حرفاش

الان عکس چتارو میذارم ک اون چی گفت و من چی گفتم