2777
2789

الان رفتم خریدم فردا وارد هفته چهل میشم ن دردی دارم نه علائمی ن دهانه رحم بازه هیییچ

الان شیافو چطوری استفاده کنم چند تا؟ راهنماییم کنین ممنون میشم

عزیزم دکترت باید نامه بده بری بخوابی منم ن درد داشتم ن چیزی رفتم بیمارستان امپول فشار زدن دردم گرفت

هفته چند بهت نامه بستری دادن؟ من زیر نظر دکتر نیستم بیمارستانم‌میرم‌میگن وقت داری تااخر هفته ۴۱😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته چند بهت نامه بستری دادن؟ من زیر نظر دکتر نیستم بیمارستانم‌میرم‌میگن وقت داری تااخر هفته ۴۱😔

من ۴۰ هفته تموم کردم درد نداشتم دکترم نامه داد برم بیمارستان

چرا زیر نظر دکتر نیستی؟ عزیزم تند تند برو چکاپ خدایی نکرده بچه مدفوع نکنه مواظب باش

به نام خداوند رنگین کمان🌈 نبوده چنین و نماند چنان 🕊🌱
من ۴۰ هفته تموم کردم درد نداشتم دکترم نامه داد برم بیمارستان چرا زیر نظر دکتر نیستی؟ عزیزم تند تند ...

خب پس منم تااخر هفته وقت دارم فردا تازه وارد چهل هفته میشم

حرکتاش که خوبه،ولی گفته اکه تا شنبه زایمان نکنم هرروز برم بیمارستان نوار قلب بگیرن ازش

خب پس منم تااخر هفته وقت دارم فردا تازه وارد چهل هفته میشم حرکتاش که خوبه،ولی گفته اکه تا شنبه زایم ...

اره حتما برو روزای اخر خیلی مهمه

به نام خداوند رنگین کمان🌈 نبوده چنین و نماند چنان 🕊🌱