2777
2789
عنوان

باشگاه

164 بازدید | 22 پست

دوستان من امروز روز اولی بود باشگاه رفتم تا ظهر خوب بودم.دوش آب گرمم گرفتم.کم کم بدن دردم شروع شد قابل تحمله.اما سردرد شدید و حالت تهوع امونمو بریده طبیعه بنظرتون؟مسکن هم خوردم بی فایدس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدن دردعادیه سردردوحالت تهوع ربطی به باشگاه نداره شایدویروس گرفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سنگین کار کردی؟ من خودم نزدیک سه ساله دارم میرم هر وقت مکمل میخورم حالت تهوع میگیرم 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
منم بخاطر میگرنم سردرد شدید با تهوع میشدم،  ورزشهای دراز و نشست زیاد نمیتونم انجام بدم حالم بد ...

منم میگرن داشتم قبلا خیلی وقت بود اثری ازش نبود.یعنی‌ برگشته

سنگین کار کردی؟ من خودم نزدیک سه ساله دارم میرم هر وقت مکمل میخورم حالت تهوع میگیرم 

طبق برنامه روز اول باهام‌کار کرد سر خود کاری نکردم.مکملم نمیخورم