2777
2789
عنوان

دعا پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 37 پست
اخرش هیییچچ اعصابم خورد شد .😑🗡

واقعا ادم پولومیده میگ تهش کارم حل میشه ولی اینجور ستمه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عزیزم شما کسیو میشناسید؟

فردامیخام برم پیشش امیدوارم کارموراه بندازه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا میخواستم طلسم بگیرم قیمتش ۱تومن بود  اصلا کار هم نکرد کصافت فقط پولمو خورد  اون ادم ...

من فکر میکنم اینایی ک وافعا کارشون خوب باشه پول زیاد نمیگیرن میبینم بعضیاشون میگن ک دعا نویسه مثلا میگه  هر چقد خودت میخوای بده .. اینایی ک فقط برا گول زدن مردمن  پول خیلی زیادی میخوان ....

[QUOTE=270176579]فردامیخام برم پیشش امیدوارم کارموراه بندازه[/QUOTEنمیتونین شماره ازشون بردارید اگ کارتون راه افتاد شمارش بزارید ...بنظرتون میشه آدم دعایی بگیره ک کسی نتونه در حقش دعایی کنه ؟

[QUOTE=270176579]فردامیخام برم پیشش امیدوارم کارموراه بندازه[/QUOTEنمیتونین شماره ازشون بردارید اگ ک ...

فک کنم بتونن نمیدونم

اول اینک ب دعانویسای مجازی اصلا اصلا اعتماد نکن فقط حضوری برو و باید اعتقاد داشته باشی من خودم اعتقا ...

اره منم همینو میگم ...اونایی ک میگن ۱ تومن یا فلان اینا فقط برا پولن ....اونایی ک میگن هر چقد خودت دوس داری بیشتر بهشون اعتقاد دارم

من فکر میکنم اینایی ک وافعا کارشون خوب باشه پول زیاد نمیگیرن میبینم بعضیاشون میگن ک دعا نویسه ...

دقیقااا یعنی دیگع ب هر چی دعا نویسه دیگه اعتقاد ندارم 

ولی میل خودته میخای بری برو ولی ممکنه عین من پولتو بخورن مراقب باش

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

اعتقاد نداشتم تا بهم ثابت شد

دوستی داشتم مدام میرفت چه حضوری چه غیر حضوری تا خلاصه نتیجه گرفت مشکلمون یکی بود من سالهاست گرفتار اون مشکلم ولی اون بنده خدا بالاخره نتیجه گرفت

گاهی فکر میکنم من در خونه خدا رو زدم ولی جواب نگرفتم ولی یکی دیگه در خونه بنده خدا میره و جواب می گیره!!!!!!!

گاهی هم فکر میکنم شاید مقدر بوده تو اون زمان حاجت بگیره و حقیقتا اثر دعای اون دعانویس نبوده 

خلاصه مدتهاست درگیر این موضوع شدم اگه واقعا ترس نداشتم از عواقبش منم میرفتم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
اعتقاد نداشتم تا بهم ثابت شد دوستی داشتم مدام میرفت چه حضوری چه غیر حضوری تا خلاصه نتیجه گرفت مشکلم ...

منم از آخرش میترسم وگرنه دوس دارم برا بعضی کارا برم .فقط ترس دارم ک نکنه منفی باشه و اثرات یدی بزاره. ..مثلا دوس دارم دعا کنم ک کسی نتونه  در حق زندگیم دعا کنه جون خیلی آدمای حسودی اطراف زندگیمن. یا دعاهای دیگه .ولی خب ترس دارم .

حاج علی عباسی رفتم پیشش خود خداست روی زمین

تنها کسی که امیدمو ناامید نکرد

09336067071

از همه جا مونده و رونده بودم

انقدر سرمو کلاه گذاشته بودن که دیگه امیدی نداشتم

کارایی ازش برمیاد که توی خواب و رویاهامم نمیدیدم

طلسم مرگ میزنه طرف ۵ روزه از زندگی ودا کنه

طلسم جدایی و سردی میزنه یه جوری جدا میشن خودشونم باور نمیکنن

طلسم بازگشت میزنه ۳ روزه جواب گرفتم خدایی ذوق مرگ شده بودم

مهر و محبت میزنه دنیا گلستون میشه لعنتی

اصلا نگم براتون

به همین امشب که شهادت تمام رضاس قسم میخورم