2777
2789
عنوان

دعا پیش دعا نویس

3976 بازدید | 37 پست

لطفا دوستایی ک میخوان  نصیحت کنن و...جواب ندن ....میدونم ک همه چی دست خداست .ولی خب شاید چیزی بشه ک بتونه واسطه باشه برا بهتر جواب گرفتن نیتت  . میدونم خیلیا میگن فقط خدا اره اینو قبول دارم ک فقط خدا میتونه مشکلات رو حل کنه. .فقط میخوام ببینم کسی هست به دعا کردن پیش دعا نویس اعتقاد داشته باشه؟آخه من بعضیا رو میبینم برا ی موضوعی دعا کردن و دقیق براشون درست شده .میخوام ببینم واقعیت داره یا الکی میگن .تا حالا کسی بوده انجام داده باشه ؟ آخه بعضیا رو ک آدم میبینه شک میکنه ب اینکه واقعا ممکنه همچین چیزی وجود داشته باشه 

وجود داره ، تاثیر داره ، و قابل انکار نیست .

منتهی همه کسی نمیتونه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستام همشون همسون بادعانویس رفتن ب عشقاشون رسبدن وحالا بچه هم دارن وخوشحال وخوشبخت

من خودم سپرده یودم ب خدا ک بشه ۱۱ سال صبرکردم نشد فردامنم میخام برم💔🫂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ارع هس مثلا همسایمون میخاس ازدواج کنه با پسر عموش اوقت رفتن استخاره کنن پیش ی دعانویس بعدش دعانویس گفته بود مال هم نیستن نکنید اما اینا بحرفش نکردن نامزد کردن بعد ی سال طلاق گرفتن 

قبلا میخواستم طلسم بگیرم قیمتش ۱تومن بود 

اصلا کار هم نکرد کصافت فقط پولمو خورد 

اون ادمایی هم ک ادعا میکنن کارشون گرفته مثل سگ دروغ میگن 

تازه هیچ دعانویس اصیلی هم بخاطر پول انرژی قدرتمندشو حروم اینو اون نمیکنه 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
وجود داره ، تاثیر داره ، و قابل انکار نیست . منتهی همه کسی نمیتونه 

اره اینو تا حدودی باور کردم  ...آخه بعضیا رو میبینم ک خودشون میگن برا فلان کار دعا کردیم  ...و واقعا کارشون راه افتاده 

قبلا میخواستم طلسم بگیرم قیمتش ۱تومن بود  اصلا کار هم نکرد کصافت فقط پولمو خورد  اون ادم ...

وای ۱ تومن چقد مردم دندون گرد شدن🥲💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
وای ۱ تومن چقد مردم دندون گرد شدن🥲💔

اخرش هیییچچ اعصابم خورد شد .😑🗡

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
ارع هس مثلا همسایمون میخاس ازدواج کنه با پسر عموش اوقت رفتن استخاره کنن پیش ی دعانویس بعدش دعانویس گ ...

کآری ک با زور و مقاومت جلو خواست خدا باشه آخرش خرابیه ...ولی خب اینکه میشه با دعا بعضی مسائل رو زود تر بهبود بدیم فک کنم حقیقت باشه و امکانش زیاده ....

اول اینک ب دعانویسای مجازی اصلا اصلا اعتماد نکن فقط حضوری برو و باید اعتقاد داشته باشی من خودم اعتقاد ندارم. و اینک دعانویس واقعی نمیگه چقدر پول بده خودت هرچی گزاشتی قبول میکنه حتی ده تومن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره