2777
2789

سلام من الان اولین سالی بود که تولدم پیش نامزد هستش یه هفته پیش 

داشتم تو گوشیش میگشتم تا الان یه دونه چیزم ندیده بودم ولی رفته قسمت فایل ها همینجوری حوصله سر رفته بود دیدم هر بار بادیه دختر عکس داره تو باغ خودشون که همون روز تولدم هم یه تولد مفصل تو باغ برام گرفتهدبودن 

حالم بد شد گفتم تو گذشته قبل من یعنی با شش پنج تا دختر هر بار. با یکی اومدی باغ ؟

حالا هزاران چتم که بود به کنار گیر ندادم 

ولی انصاف نبود روز تولدم حالم بد شه عوض معذرت خواهی دعوا کرد جار انداخت ماشین مهمونا رو زد خودشو زد ظهر مارم کرد 

دوسش دارم اونم انصافا دوسم داره ولی جای من بودین چیکار میکردین هیچی کی هم درکم نمیکنه بدتر 

قبل ازدواج اصلااا نفهمیده بودم مگه نه تو روش هم نگاه نمیکردم

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگما عزیزم برو خداروشکر کن قبل ازدواجش اینا بودن و تموم شده رفته و گذشت بوده من امروز فهمیدم که شوهرم تو دوسال گذشته میرفته با زنهای دیگه دوست میشده و میشناسن عرق میخوردم با هم  اخه من کجای دلم بذارم

گذشته گذذذذذشتههههههه..... ببین از وقتی تو هستی چیه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️