2777
2789
عنوان

چیکارکنم پریود بشم؟ 😭

511 بازدید | 10 پست

پریودم سه روزه عقب افتاده، من معمولا زمان پریودم دقیقه اما با تغییر شرایط راحت جابجا میشه، مث مسافرت. 

این روزا شهرمون یهویی خیلی سرد شد، مامانم میگه به خاطر همینه، به نظرتون واقعا به خاطر سرماست؟ 

و اگه به جز زعفرون راهی هست زودتر پریود بشم؟ 

حتی اجسام سنگین هم بلند کروم، از جمله کول کردن دوستم😂

شما بگید بهم. چون از لحاظ روانی واقعا کشش ندارم

این روزا همش دارم تو سایت به ملت میپرم😂

من کلا ایام پریودم خیلی حساس و بی اعصاب میشم، عقب بیفته که رسما دیوونه میشم

چیکارکنم؟ 

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا امروز ۵روز بود ک نشدم البته رفتم دکترکلی ازمایش واینا نوشت گفت علاءم نداری شاید تنبلی تحمد ...

نه. گفتم پریودم مرتبه

زمان عادت ماهانه از هفت تا هشت روز متغیر هستش برای دختران مجرد. اگر این زمان زیادتر شد به دکتر مراجعه کنید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
نه. گفتم پریودم مرتبه

منم پریودام مرتبه دیگ هرماه بع وقتش ودقیق فقط همین ماه ۵روز افتاد عقب نشد که نشد بدون علاءم اصلا برام عجیب بود

استرس رفتم دکتر اونجوری گفت اومدم خونه پریودشدم🥲😄

بخاطر تغییر اب وهوایی هست بنظرم

اگه باردارنیستی زرشک دم کن بخور.پیاده روی طولانی واصلاح سبک زندگی.خوردن دوسین

من چندساله صبحا ناشتا اب فاتر و عسل میخورم. 

گرمیم زیاده دوسین بخورم حالمو بدمیکنه. قبلا استفاده کردم. 

منم پریودام مرتبه دیگ هرماه بع وقتش ودقیق فقط همین ماه ۵روز افتاد عقب نشد که نشد بدون علاءم اصلا برا ...

اها شهر شمام سرد شده؟ 

من همه ی علائم رو هم دارم، درحدیکه گاهی حس میکنم داره میاد، نگاه میکنم خبری نیست

پس واقعا ممکنه به خاطر سرما باشه... جالب