بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به تهش فکر کن ک خیلیا الان خوندن برا خودشون کسی شدن بعضیام درس نخوندن و هیچی :/ بخون ک رو پا خودت وا ...
اخه رشتم انسانیه من روانشناسی خیلی دوس دارم ولی انقدی که خورده تو ذوقم میگن اصلا اینده شغلی نداره نرو فرهنگیان دوست ندارم وکالت دوست ندارم باز وکالتم میگن خوب نیست و اینا ای خدااا
اخه رشتم انسانیه من روانشناسی خیلی دوس دارم ولی انقدی که خورده تو ذوقم میگن اصلا اینده شغلی نداره نر ...
وقتی دوست داری چیکار به حرف بقیه داری
اتفاقا روان هم خیلی جذابه هم اگه ادامه بدی اینده خیلی خوبی داره الان روانشناسا اندازه دکترا پول درمیارن
لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
اره خیلییی دوست دارم ولی خب آینده شغلی هم برام مهمه مستقل باشم اخه خیلی کم پیش میاد بشه مطب زد حالا ...
باید تا دکترا بخونی
لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
روانشناسی بدون کنکور میشه رفت دیگه؟ چجوریه شرطش چیه
بعد من تصمیم خودم اینه برم رشته ای که دوست دارمو بخونم و درکنارش تابستون و اینا برم آرایشگری مدرکشو بگیرم چون اونم دوست دارم که اگه توی رشتم نتونستم درامد داشته باشم از اون راه داشته باشم
همه شغلا صددرصدی نیس خیلی از پزشکام هستن به جایی که میخواستن نرسیدن و درامدشون به اندازه یه کارمند سادس، باید علاقه و تلاشو پشتکار باشه