2777
2789
عنوان

درررس . . .

185 بازدید | 27 پست

حوصله درس خوندن ندارم اصلا انگیزشم ندارم حوصله نمیکنم درس بخونم چیکار کنممممم🙁

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱

به تهش فکر کن ک خیلیا الان خوندن برا خودشون کسی شدن بعضیام درس نخوندن و هیچی :/ بخون ک رو پا خودت وایستی بعدا حسرت نخوری

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تهش فکر کن ک خیلیا الان خوندن برا خودشون کسی شدن بعضیام درس نخوندن و هیچی :/ بخون ک رو پا خودت وا ...

اخه رشتم انسانیه من روانشناسی خیلی دوس دارم ولی انقدی که خورده تو ذوقم میگن اصلا اینده شغلی نداره نرو فرهنگیان دوست ندارم وکالت دوست ندارم باز وکالتم میگن خوب نیست و اینا ای خدااا

اخه رشتم انسانیه من روانشناسی خیلی دوس دارم ولی انقدی که خورده تو ذوقم میگن اصلا اینده شغلی نداره نر ...

وقتی دوست داری چیکار به حرف بقیه داری

اتفاقا روان هم خیلی جذابه هم اگه ادامه بدی اینده خیلی خوبی داره الان روانشناسا اندازه دکترا پول درمیارن

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
حوصله‌ش که اومد بخون الان سعی کن کاری رو که حالتو خوب میکنه انجام بدی  ربات که نیستی ، استراح ...

نه کلا دلم نمیخواد درس بخونم یعنی هرکار میکنم بازم حوصله نمیکنم بشینم درس بخونم تا دوسه سال پیش درسم عالی بود ولی الان اصلااا دلم نمیخواد درس بخونم🥲

وقتی دوست داری چیکار به حرف بقیه داری اتفاقا روان هم خیلی جذابه هم اگه ادامه بدی اینده خیلی خوبی دا ...

اره خیلییی دوست دارم ولی خب آینده شغلی هم برام مهمه مستقل باشم اخه خیلی کم پیش میاد بشه مطب زد حالا یا چیزی باید پارتی داشته باشی😐

اره خیلییی دوست دارم ولی خب آینده شغلی هم برام مهمه مستقل باشم اخه خیلی کم پیش میاد بشه مطب زد حالا ...

باید تا دکترا بخونی

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

روانشناسی بدون کنکور میشه رفت دیگه؟ چجوریه شرطش چیه 

بعد من تصمیم خودم اینه برم رشته ای که دوست دارمو بخونم و درکنارش تابستون و اینا برم آرایشگری مدرکشو بگیرم چون اونم دوست دارم که اگه توی رشتم نتونستم درامد داشته باشم از اون راه داشته باشم

اگه خوندم و مثل خیلیا هیچی ب هیچی!!

همه شغلا صددرصدی نیس خیلی از پزشکام هستن به جایی که میخواستن نرسیدن و درامدشون به اندازه یه کارمند سادس، باید علاقه و تلاشو پشتکار باشه