2777
2789
عنوان

پسرم شش ماهشه سرش خیلییییی عرق میکنه...طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 61 پست
نمیدونم لباساشو کم کردم خونمون خیلی گرم بود الان متعادله حتی روستا رفتیم اونجا سررررد و یخ بود اما ب ...

خیلی از بچه ها همینن من دخترمم هنوز گرمش بشه سرش خیس عرق میشه 

نور بر تاریکی پیروز است💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم عرق میکنه ولی به این شدتی که شما میگی نه  البته من زیاد گرمش نمیگیرم موقعی که پستونک ...

والا من تجربه داشتم جای سردم بوده اما سرش خیلی عرق میکنه

از بدو تولد همینجوریه...عرق سر مربوط ب اونه ؟

اها فکر کردم تازگی اینطوری شده اره بعضی بچه‌ها موقع دندون درآوردن سرشون گرم میشه.. 

اگه از اول اینطوریه احتمالا لباس زیاد تنش می‌کنی 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
نمیدونم چی بود ولی دکتر نبردم بزرگتر شد خوب شد 

اها خداروشکر نمیدونم یکی میگه شاید کمبود ویتامین دی داره

والا آ د شو مرتب میدم نمیدونم نیازع ببرم دکتر ازمایش بده

والا من تجربه داشتم جای سردم بوده اما سرش خیلی عرق میکنه

من بیشتر جای سرد عرق میکنه میدونی چرا چون میترسم کلاه میزارم پتو پیچ میکنم واسه همین بیشتر عرق میکنه بیشتر وقتی تو ماشین هستیم جایی میریم مجبورم کلاه بزارم عرق میکنمن به دکترش گفتم گفت تا زمانی که دمای بدنش تب نداشته باشه سر اشکالی نداره.

راستی دست و پاش هم عرق سرد می‌کنه

یه دختر دارم تا نداره
نظر من اینه که اگر بیش از حد هستش ببرش دکتر. اگر لباس زیاد تنش نمیکنی و بازم انقدر عرق میکنه دکتر ب ...

الان ک هوا سرده دوتا تنش میکنم ی رکابی و ی استین بلند نازک دمای خونمونم خوبه نه گرمه نه سرد

موقعی ک بیداره ی ذره هم عرق نمیکنه فقط وقتی میخوابه

نه موقع شیرخوردن مشکل نداره