2777
2789

خانما من با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم تو طبقه های جدا خونمون به نام شوهرمه اما خب به هرحال چسبیدیم به واحد مادرشوهر  الان من قصد بارداری دارم از الان نگرانم بعد زایمان ازار و اذیت و دخالتاشون دیوونم کنه چون اخلاقشونه و قابل تغییر نیست مادرشوهرم خیلی فضوله و بد دهن و ....از طرف دیگم فردا ایل و طایفه و همسایه و ریز و درشت میان عیادت دیوونم میکنن چون کنار خونه مادرشوهرم دیگه 

الان تصمیم گرفتیم منو شوهرم همه چیمونو بفروشیم این خونه هم بدیم رهن پولارو رو هم بزاریم یه شهر دیگه یه خونه نقلی بخریم ولی مستقل و جدا باشیم  باید طلا ماشین رهن این خونه و همه چیمونو بفروشیم که یه خونه ۶۰ الی ۷۰متری بخریم 

حالا سوالم اینه شما جای من باشین حاضرین اینکارو بکنید خونه ۱۶۰متری تازه ساختتونو بدین دست مستاجر برید تو یه خونه ۶۰ ۷۰ متری زندگی کنید ماشین و طلاهاتونم بفروشین شما باشید چیکار میکنید

اینم اضاف کنم تا حالا دوبار به خاطر خانواده شوهرم تا طلاق رفتیم 

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شرایطت نیستم ولی خب سختمه این کار رو بکنم

احتمالا بسازم و بسوزم

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
من تو شرایطت نیستم ولی خب سختمه این کار رو بکنم احتمالا بسازم و بسوزم

خودمم سختمه خب مثلا الان پذیراییم دوست مبل ۱۲ و هفت نفره گذاشتم با تاب و صندلی و دکوری و....الان فقط باید یه دست مبل ببرم بقیه رم انباری جایی بذارم چون جا نمیشه اونجا😪

اگه زیاد دخالت میکنند حتما اینکار رو انجام بده پولتونم هدر نمیره می‌دین خونه میخرین

باشه عزیزم مرسی ازاینکه نظردادی💙

تو بگو یه اتاق 12 متری ارزششو اره  حالا که همسرت راضیه برو بعدها که بچه بدنیا اومد یواش یواش ر ...

اره عزیزم نظرخودمم همینه مرسی فداتشم 

خودمم میگم الان جداشیم مستقل میشه از خانوادش بچه هم میاد جای خالی خانوادشو پر میکنه مستقل شدن از خانوادشو یاد میگیره دیگم بهونه میکنم بر نمیگردم مجبوره خونه رم هرجورشده بفروشه  مطمئنن اونموقع خودشم دوس نداره برگرده پیش پدر مادرش