2777
2789
عنوان

کیک پزا بیان لطفا

86 بازدید | 12 پست

خانوما من چند باره کیک یزدی با ماست درست کردم عالی شده الان دارم درست میکنم تا ماست و ریختم تو مواد کیک کاملا مواد کیک تکه تکه شد،مثل شیر که خراب میشه اونطوری بریده بریده شد،ماستمم تازه اس،الان خراب شد یعنی؟؟؟؟یا ارد بزنم درستش کنم؟؟؟؟

عکسش و میزارم الان 

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سطر به سطر برام توضیح بده چجوری میپزی مام بپزیم😂

والا فعلا که چشم زدم خودمو😂😂

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۵.                                          شروع رژیم ۱۰/۱۵.                                                         امروز ۱۲/۱۵ وزن کنونی ۷۶💪

تا حالا با ماست کار نکردم

ولی مامانم از ماست شیرین استفاده میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
با لیسک هم زدی؟

اره،الان با همزن زدم درست شد ولی میترسم ماست خراب نبوده باشه 

تا حالا با ماست کار نکردم ولی مامانم از ماست شیرین استفاده میکنه

من چند بار درست کردم خیلی خوب شده اولین بارم بود این اتفاق افتاد،برا منم شیرین بود 

ن اوکیه باید هم بزنی تا یکدست بشه  الان میامتو دیدم🥴ببخشید  میخاستم ی ترفند بگم ک پفش ب ...

مرسی عزیزم،اره درست شد خداروشکر،بگو ترفندت و برا سری بعدم