2777
2789
عنوان

سر عقد به خواهرم دستبند طلا دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 34 پست
من زن داییم دوماه بعد بچه اولم با دخترش اومدن خونمون گفتن ما کادو عقد و عروسی و بچه و همه رو یکجا او ...

خخخخ

توهم همین کارو کن و همینو بگوبگو

اگرم شنیدی یوفت چیزی گغتن بگو والا چیزی عوض داره گله نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن داییم دوماه بعد بچه اولم با دخترش اومدن خونمون گفتن ما کادو عقد و عروسی و بچه و همه رو یکجا او ...

😁 اصلا داییا و زنداییا کلا مفت خورن حالا بگم واسه شامم خودشون خودشونو دعوت کردن باور میکنی حتی زنداییم بلند نشد کمکم کنه من با بخیه هام غذا درست کردم کوفت کردن 50 تومن اوردن همون شب دوبرابر خوردن و رفتن هرچن ماکارونی با سویا بهشون دادم

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

😁 اصلا داییا و زنداییا کلا مفت خورن حالا بگم واسه شامم خودشون خودشونو دعوت کردن باور میکنی حتی زندا ...

ماکارونی با سویا رو خوب اومدی🤣

واقعا گدا و مفت خورن مامان من ۴ تا بچه هاشو هم واسه عقد و هم عروسی پاگشا کرد. برای هر نوه جداگانه پارسیان گرانقیمت میبرد. حالا دقیقا نوه پنجمش با دختر دوم من به دنیا اومد. مامان من حدود دوملیون برد. بعد اونا دیدن خیلی زشته چند روز بعدش  با دخترداییم اومدن خونه مامانم ۱۲۰ تومن دادن و ظهر هم گفتن ناهار نپختیم مامانم کبابشون داده بود. من خودم نبودم ولی خیییلی حرص خوردم. نمیدونم اون ۲۰ تومنو چطور روشون شده بود آخه لامصبا

ماکارونی با سویا رو خوب اومدی🤣 واقعا گدا و مفت خورن مامان من ۴ تا بچه هاشو هم واسه عقد و هم عروسی ...

😁 عجب آدمایین منم مامانم خیلی از این خوش خدمتی ها واسشون کرده هر وقت یادشون میفتم خیلی حرص میخورم

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .