2777
2789

لعنت ب رفلاکس پنهان و کولیک و نغخ ....

پسرم رفلاکس پنهان داره شبا هر نیم ساعت جیغ میکشه بیدار بچه ۱۰ روزم ۲ روز بیدارمیموند 

دوسه هفتس داروامپرازول شروع کردم و شربت دومتیدون و بیبی کر از دیروز گرفتم فرقی نکرده 

هی خدا  ان شاالله زودتر خوب شه واقن خودش و خودم خسته شدیم

بازم شکرت خدا هزار مرتبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تا وقتی شیرخواره اذیت میکنه از شیر ک بگیری درست میشه یعنی همون دوسالگی ب بعد 

همین الانشم ب مرز جنون رسیدم چون پسرم روش خواب نداره ن زیر سینه میخوابه ن پا ن بغل ن گهواره هیچی هیچی

بی بی کر قطع کن خوب نیست فقط تا پنج ماه مجازی بدی اونم سه تا پنج ماه 

روشمو بهت توصیه نمیکنم اما من بچمو با خاکشیر خوب کردم 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
بچه تا وقتی شیرخواره اذیت میکنه از شیر ک بگیری درست میشه یعنی همون دوسالگی ب بعد 

یعنی امید داشته باشیم به خوب شدنشون 😞

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

اگر گیرت میاد به جای امپرازول برند خارجی شو بگیر نکسیوم ۲۰ خیلی خوب جواب میده رو رفلاکس من دقیقا بچه ام همینطور بود فقط نکسیوم ۲۰جواب داد براش 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
بی بی کر قطع کن خوب نیست فقط تا پنج ماه مجازی بدی اونم سه تا پنج ماه  روشمو بهت توصیه نمیکنم ا ...

بچت رفلاکس داشت؟چرا خوب نی همه دکترا توصیه میکنن ک انتی رفلاکس باریج چن نفر ب بچشون دادن من میترسم بدم برا بچه هانیستش اون

اگر گیرت میاد به جای امپرازول برند خارجی شو بگیر نکسیوم ۲۰ خیلی خوب جواب میده رو رفلاکس من دقیقا بچه ...

توروخدا؟میترسم سرخود دارو بدم قرصه اون؟چقد باید بدم چطوری بدم ؟