2777
2789

دلم خوش بود امسالم. تو همین خونه میشینیم.ولی یه دفعه ای کرایمون رو چند برابر کرد.اخه با یه حقوق کارمندی میشه تو این گرونی چه کار کرد که نصفشو بدیم کرایه خونه.شوهرم ۹تومن میگیره اگه این جا باشیم ۴به بالا باید بدیم.صاحبخونمونم خیلی پولداره کلی خونه و مغازه داره.چی میشد باهامون راه میومد‌.چرا بهم دیگه رحم نمی‌کنیم ما.به شوهرم گفته برو بیرونو ببین چقدر کرایه ها شده.؟خیلی دلم گرفت با یه بچه نوزاد اسباب کشی.معلوم نیست چه خونه ای بریم.کرایه بیداد میکنه

💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یه سریا که میگن تا خونه ندارید بچه دار نشید بهتون بر میخوره

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

خونه کوچیکتر کرایه کنید عزیزم چاره ای نیست.

منم خونم کوچیکه دنبال خونه بزرگم پول ندارم بزارم روش روز ب روز گرونتر میشه منطقه ما ماه پیش متری ۴۰ میلیون بود الان شده متری ۵۰ میلیون.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم