2777
2789

خانوما میشه راهنمایی کنین اولین سالی که توی خونه خودمون رفتیمو عروسی کردیم میخوام یه هدیه قشنگ براش بگیرم که سوپرایز بشه کادوهای سال قبلو میگم که تکراری نگین: گردنبند و انگشتر نقره، پیرهن مردانه، ساعت چرم، کتونی، ادکلن

حالا به نظرتون چی بگیرم که هم قشنگ باشه همم قیمتش خوب باشه

ببین چی لازم داره

جاسویچی خاص

لباس اسپرت

شال گردن یا پلیور دست بافت....

کیف پول چرم....

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستبند چرم با اسمش با طلا

کت تک

اگه اهل گیمِ واسش دوتا دسته خوب بخر 

کیف پول و کمربند چرم 

یه دست لباس گرم کن خونگی خوشگل 

اگه اهل باشگاهه یه دست لباس واسه باشگاش

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

تا 4 تومن میتونم 

خب باید ببینی به چی بیشتر علاقه داره 

گیم؟ لوازم جانبی موبایل مثل ایرپاد و اینا ؟ اکسسوری ؟ لباس؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

خب باید ببینی به چی بیشتر علاقه داره  گیم؟ لوازم جانبی موبایل مثل ایرپاد و اینا ؟ اکسسوری ؟ لب ...

خودش مغازه لباسو شلوار داره پس نمیتونم از این چیزا براش بگیرم بعد اهل بازیو ایناهم نیس ایرپادو از این چیزاهم داره واقعا خودم موندم چی بگیرم براش🫤

خودش مغازه لباسو شلوار داره پس نمیتونم از این چیزا براش بگیرم بعد اهل بازیو ایناهم نیس ایرپادو از ای ...

ببرش یه رستوران خوب و یه کادوی سبک بده 

مثلا سبد گل ، کیف پول و کمربند چرم ، باکس مردونه ، ادکلن