2777
2789
عنوان

بیا بگم

172 بازدید | 15 پست

سلام مجدد 🙌

خب اومدم بگم خدمدتون که کجاست🙃

میشه گفت یک سایت اینترنتی هست که همه میتونن محصولاتشون اونجا ثبت کنن و بفروشن🤩

👇بزن رو لینک تا ببینی 👇

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیاره برام ببین نیستش 🤔

هر کاری میکنم لینک نمیشه بزارم.

اسم بازار اینترنتیش (ایسام)هست میتونی داخل کروم نام👈 ایسام سرچ کنی وبعدش سایت ایسام برات باز میشه در قسمت سرچ اسم فاطیما فلاح یاfatimafallah.esam.irوارد کنی محصولات مارو میبینی🤩

سلام خوبید من یه جا دیدم گفتید می خوام صادرات کنم چی شد

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

سلام عزیزم اره صادرات هم داریم به همه کشور ها البته کشورهایی که باز باشن صادراتشون 

وای عزیزم موفق باشی خوشحال شدم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

صادرات سخت نیست خودت این کارا رو انجام میدی

صادرات سخت نیست خودت این کارا رو انجام میدی

اره سختی خودشو داره😥

ولی  خب صادراتی که انجام میشه کوچیک هست واز طریق پست به کشورها ارسال میکنیم