بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسم بازار اینترنتیش (ایسام)هست میتونی داخل کروم نام👈 ایسام سرچ کنی وبعدش سایت ایسام برات باز میشه در قسمت سرچ اسم فاطیما فلاح یاfatimafallah.esam.irوارد کنی محصولات مارو میبینی🤩
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425
سلام خوبید من یه جا دیدم گفتید می خوام صادرات کنم چی شد
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
سلام عزیزم اره صادرات هم داریم به همه کشور ها البته کشورهایی که باز باشن صادراتشون
وای عزیزم موفق باشی خوشحال شدم
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین