2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم؟ با این شوهرم

531 بازدید | 18 پست

شوهرم دو سال پیش منو بوتیک یه زن برده بود تا خرید کنم زنه به من گفت چه حسی داری که با برادرت اومدی خرید گفتم شوهرمه و ناراحت شد کار زنه هم تو بیمه بود هم فروشنده شوهرم بهم گفته بود شوهر و دختر داره دیروز دستکش از ماشینش پیدا کردم گفت واسه اون زنه هست مونده تو ماشین گفتم بزنگ بهش ببینم راست میگی زنگ زد گفت اره مال منه  و شوهرم گفت میدم شوهرت بده بهت دختره هم از اون عشوه گرهاست تا اینکه رفتم و تحقیق کردم دیدم سه سال پیش طلاق گرفته و شوهر نداره حق حضانت دخترشم دادن به شوهره یعنی شوهرم دروغ گفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و راستش شوهرم خانومای بیمه رو اینور اونور واسه بیمه نویسی میبرد که4 تا خانوم بودن تازگی ها دیدم زیادی بهش زنگ میزنه و شوهرم گفت می.خوام وهسه شوهرش و خودش سند کارخونه بگیرم در حالی که شوهری نداره یه ماه پیش حرف دراورده بودن شوهرمن با اسدی حرف میزده و می گفته رفتی باشگاه بدنت و منظور باسنت و ساختی اونم گفته اره تنهام بیا خونه ناهار من باور نکردم بنظرتون الان چیکار کنم خودمم حامله ام

🙄🤔 خب خودت چی فکر میکنی؟ چرا دروغ گفته بهت؟شاید هم خودش خبر نداشته! اصولا شوهرت چرا باید با اون ...

نمیدونم فقط میدونستم میبرتشون این ور اونور به عنوان راننده و پول میگیره

و راستش شوهرم خانومای بیمه رو اینور اونور واسه بیمه نویسی میبرد که4 تا خانوم بودن تازگی ها دیدم زیاد ...

یعنی خودت شنیدی شوهرت خونه دختر دعوت کرد؟

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍