2777
2789

قبول دارم که هست خودم که براش تلاشی نمیکنم واقعا وقتی زندگی واقعیم اینجاست و اینجوریه حس میکنم با این کار فقط خودمو از واقعیت اصلی دور کنم و وارد این فاز بشم.

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
مگه کسی ادمو به شیفت میبره؟شیفت ترسناکه؟میشه ازشون بپرسی چجوری انجام دادن؟؟؟

اولش ابجیم میگه ی دختر فوق العاده ترسناک تو صورتم داد میزد ب حدی ک ب صورت واقعی گوشام درد گرفتن بدنم کرخت سده بود و وقتی دختره جیغ میزد از دهنش باد شدیییید در میومد ک باد رو واقعی حس کردم و بعدش ب شیفت رفتم و برگشتم 

شیفتش الكی بوده میگه رفتم خونه بابام دیدم همتون اونجایین و فلان و همه چی سر جاشه ولی بعدش بدن دردو سردرد داشته من عمرا امتحان کنم😂همینجوریش خابام ترسناکن 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم مثله من میخای انجام بدی ولی میترسی؟من بخاطر کراشم میخام انجام بدم😂

کاش راحت بود منم خیلی دوس دارم ی سری ادمارو حداقل تو دنیای موازی ببینمو حس کنم چون ب دلم حسرت مونده

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بعد میگم سردرد شدید از علائم شیفته

آره میگن 

اولش حس میکنی سبک شدی و داری میری بالا 

آبجیم میگفت حس میکرد یکی زیرمو گرفته منو معلق هوا کرده بود

اولش ابجیم میگه ی دختر فوق العاده ترسناک تو صورتم داد میزد ب حدی ک ب صورت واقعی گوشام درد گرفتن بدنم ...

شیفت که ترسناک نیست حتما اشتباه انجام داده

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

برای من خودبخود اتفاق نیفته مثلاً زمانی که از خواب بیدار میشم دوباره می‌خوابم میبینم کاملا هوشیارم و هر جا بخوام میرم البته قبلش یه صدا تو گوشم هست انگار با جارو برقی بدنم مکیده میشه احساس بدیه ولی بعدش خیلی سبک میشم

شیفت که ترسناک نیست حتما اشتباه انجام داده

نمیدونم دوتا ابجیام ک انجام دادن دوتاشون اولش این حسو داشتن بعدش ب چیزی ک میخاستن رسیدن دیدن 

واس همین من میترسم اما واقعا خیلی حس خوبیه

برای من خودبخود اتفاق نیفته مثلاً زمانی که از خواب بیدار میشم دوباره می‌خوابم میبینم کاملا هوشیارم و ...

منم اینجوری میشم 

آره میگن  اولش حس میکنی سبک شدی و داری میری بالا  آبجیم میگفت حس میکرد یکی زیرمو گرفته م ...

وای من دیشب سردرد شدیدی گرفتم به حدی که نتونستم دیگه هیچی تصور کنم هر شماره که میرفتم جلو سر دردم شدید تر میشد

هعی بابا🥺من فک نمیکردم ایطو باشه

من همیشه تو خونه تنهام شوهرم دع روز ده روز سرکاره اگ عین آبجیام مجرد بودم و خانوادم همیشه پیشم بودنو میدونستم تنها نمیشم قطعا امتحان میکردم😁