2777
2789

عزیزم مکالمه روزانه خیلی طول میکشه 

دوسال که چیزی نیست بخواد راحت صحبت کنه 

حداقل برای اینکه بتونه خیلی راحت صحبت کنه باید ۴، ۵سال بره

به خدا توکل کن که هیچ وقت تنهایت نمیگذارد🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مکالمه روزانه خیلی طول میکشه  دوسال که چیزی نیست بخواد راحت صحبت کنه  حداقل برای ا ...

پسرم از هفت سالگی رفته و کلی کلمه بلده الان این ترم رایتینگ یاد گرفتن اما خیلی زده شده اصلا حوصلش نمیشه نسبت ب بچه های دیگم از همه کوچکتره حس میکنم تیچرشون حوصلش نمیشه براش وقت بذاره همش رو دیکته هاش خط میزنه میگه غلطه بدخطه و فلان پسرمم زده شده دوست نداره دیگه بره حس میکنم فقط بره کلمه یاد بگیره فایده نداره باید مکالمه محور باشه

دختر من ۲ ساله ترمیک داره میره حرفه ای شده😮

چندسالشه؟

کتابش چیه؟

من خودم ۱۱سالع دارم میرم کلاس زبان سطح تمام کتاب هارو میدونم 

بعضی کتابا همش گرامره و توی صحبت کردن هیچ کمکی نمیکنه

منظور از صحبت کردن روان و حرفه ای اینکه بتونه متنی رو دید ترجمه کنه  ۴،۵ سال هست 

به خدا توکل کن که هیچ وقت تنهایت نمیگذارد🌱❤️
چندسالشه؟ کتابش چیه؟ من خودم ۱۱سالع دارم میرم کلاس زبان سطح تمام کتاب هارو میدونم  بعضی ک ...

۶ سالشه کتابش فونیکس هست که نوع فونیکسش مربوط به خود آموزشگاه ولی متن هاو  میتونه  تا حدودی کامل ترجمه کنه

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم