2777
2789
عنوان

واقعا انقدر درد داره؟

238 بازدید | 13 پست

اینجا خانما میگن پری بودم وحشتناک درد داشتم نمیتونستم ازجام بلند بشم یا پری بودم به فلانی توهین کردم یاشوهرمو زدم چون پری بودم عصابم خورد بود.پس چرا پریودهای من دردنداره انقدر؟

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال باش که درد نداری...

بدنها  وآستانه تحمل درد آدمها باهم متفاوت هستند 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

والا منم عصبی میشم در حدی که پرش پلک و تیک میگیرم ولی خودمو کنترل میکنم بعد میبینم اینجا فحش ناموسی میدن و کتکاری میکنن بعدم راحت میگن پریود بودیم اعصاب نداشتیم  

proud femenist  

منم اصلا درد ندارم

نه اعصاب خوردی نه چیزی اصلا درک نمیکنم چجور تو  دوران پریودی اینقد عصبی هستن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دردای وحشتناکی داشتم قبلا اما مشکل داشتم که خدارو شکر حل سد و دردام کمترم

الان فقط  پریودیم انگار بدبخته عالمم 

تا اعصابم قاطی شه همسرم میپرسه عه مگه امروز چندمع   

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

چون پریود هرکسی با کس دیگه فرق داره واکنش بدن بهش متفاوته یکی خونریزی زیادی داره و دیر تموم میشه یکی خونریزیش کمه و زود تموم میشه یکی انقباضات عضلانیش بیشتره یکی کمتر یکی بیشتر پی ام اس رو حس میکنه قبل عادت یکی بیشتر

من دوستی داشتم که از شدت خونریزی میرفت زیر سرم و دوستی که ۴ ، ۵ روزه عادتش تموم میشد