2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم؟

81 بازدید | 8 پست

پارسال که رتبه م تو تجربی چهل هزار و خورده ای شد .از شدت افسردگی و شرایط خونواده واینا دیگه گذاشتمش کنار.امروز میخوام دوباره شروع کنم بخونم برای تجربی میدونم سخته واینکه من کتاب  کمکی ندارم مگر اینکه پی دی اف ش رو دان کنم وبخونم چون میدونم نمیشه رو خانوادم حساب کرد.بنظرتون دیر نیست  چطور بخونم .میشه یکم راهنماییم کنید چیکار کنم بنظرتون .بیست سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رقابت تو تجربی سخته نمیخوام نا امیدت کنم ولی با pdf توی این رشته فک نکنم به جایی برسی

ن چرا ب جایی نرسع لزوما ک پزشکی نیی هر رشته خوبی رو میتونه بیاره 

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜
رقابت تو تجربی سخته نمیخوام نا امیدت کنم ولی با pdf توی این رشته فک نکنم به جایی برسی

😐😐نصف رتبه اولا تو روستان که دسرسی به هیچی ندارن 

خیانت نکنید و به مادرشوهر وخواهرشوهر خود اهمیت ندهید🗡👀
ن چرا ب جایی نرسع لزوما ک پزشکی نیی هر رشته خوبی رو میتونه بیاره 

اوکی:)

ولی امید واهی هم توی این رشته زیاده

اگه سهمیه ایا رو بذاریم کنار منطقه ۳ ها خودشون کلین... البته من نمیدونم اسی منطقه چنده

بعد روانشناسی و فرهنگیان و... رو ک میشه از رشته های دیگه راحت رفت، توی تجربی به سختی قبول میشن.

بازم اگه شما میفرمایید که میشه قبول شد حتما درسته❤️