2777
2789
عنوان

پیشگیری از بارداری

149 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دو شب پیش رابطه داشتم و از زمان پریودی ایمم  ۶روز گذشته میخاستم ببینم تو یک شب میشه بچه تشکیل شد اخه من پری، شب کمردرد و دل درد شدید داشتم بعد از دیروز هم زیر دلم خفیف درد میکنه به نظرتون الان قرص جلو گیری بخرم فایده داره 

کسی تا حالا مثل من بوده

من همون شبی که از پری پاک شدم رابطه محافظت نشده داشتم الان باردارم. 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون شبی که از پری پاک شدم رابطه محافظت نشده داشتم الان باردارم.  

اخه همش میگفتم. امکان نداره وگرنه قرص میخوردم اخه تا تخمک گذاری ۵ تا یه هفته مونده بود در عجبم چطووور شد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
واقعاااا خب الان من قرص ال دی بخورم خوبه

باید قرص اورژانسی بخوری

اخه همش میگفتم. امکان نداره وگرنه قرص میخوردم اخه تا تخمک گذاری ۵ تا یه هفته مونده بود در عجبم چطووو ...

یعنی درد هم داشتی اخه من یه شب بعد نزدیکی درد شدید کمر و زیر دل داشتم الان هم خیلی خفیف زیر دلم درد میکنه

یعنی درد هم داشتی اخه من یه شب بعد نزدیکی درد شدید کمر و زیر دل داشتم الان هم خیلی خفیف زیر دلم درد ...

نه عزیزم درد نداشتم همه چیز عادی. من اصلاااااا فکر نمیکردم به بارداری. نمیدونم چی شد 

قرص اورژانسی ندارم فقط  اوسپت. ال دی دارم از این بخورم خوب نیس

شنیدم بعصیا میخورن. اما نمیدونم مصرفش چطوره بزن گوگل